sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kesäpäivä linnassa.

Tämä viikonloppu ollaan vietetty ihan vain kotosalla, mutta koska eilenkin oli niin mahtava ilma, niin ei haluttu jäädä kotiin makaamaan, vaan lähdettiin Suomenlinnaan. Täytyy siellä vähintään kerran kesässä käydä! Oli kyllä ihan täydellinen Suokki-ilma, sillä ei tuullut liikaa ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. 

Oli vähän Korkeasaareen menijöitä
Tahtois taas laivalle!
Kiva pikkuvene

Haettiin matkaeväiksi Subin patongit, juotavaa ja vähän karkkia. Perillä etsittiin sama hyvä piknikpaikka kuin edelliselläkin kerralla. Ihana oma rauha! Mitä nyt kesäteatterissa esitettiin juuri samaan aikaan Ronja ryövärintytärtä - kuultiin se, mutta ei nähty..

 Kesäteatteri
 Piknikpaikka vanhan puun alla
Vähän oli Suokkiin menijöitä

Nyt on sitten vietetty kesäpäivää Porvoossa ja Suomenlinnassa. Vielä voisi olla kiva päästä vaikka Turkuun, kun sielläkään ei ole tullut käytyä moneen vuoteen!

3 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia! Aika hauska sattuma että mekin mietittiin eilen, että oltais menty Suokkiin, mutta sitten suunnitelmat muuttuikin :) Siellä pitää ehdottomasti käydä kerran kesässä ja mieluiten just hellesäällä.

  VastaaPoista
 2. Olispa kiva itsekin päästä käymään Suomenlinnassa, oon viimeksi joskus ala-asteikäisenä käynyt. Porvoossa ja Turussakin haluaisin viettää jonkun ihanan kesäpäivän :D

  Mulla on sulle kosmetiikkahaaste blogissani. :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: Kiitos! :) Voi vitsit oliskin ollut kivaa jos me oltais törmätty siellä. Tosin me oltiin kyllä niin syrjäisessä paikassa, mutta kuitenkin :)

  Hanilo: Toivotaan, että joskus sinne sitten vielä pääset! Se on kyllä kiva paikka, etenkin näin kesällä :) Ja kiitos, käyn kurkkaamassa tuon haasteen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)