tiistai 26. heinäkuuta 2011

Aurinkoisia ostoksia!

Kävin tänään pitkästä aikaa kaupungilla ja sain vihdoin raahattua itseni sinne aurinkorasvahyllyille. En tiedä, miksi se on ollut niin vaikeaa mennä sinne ja pohtia, että mitä sitä tarvitsisi. Kai se matka on vielä niin kaukana, ettei sitä halua mitään mistä voisi innostua odottamaan..Pakko ne rasvat oli kuitenkin tässä kesän aikana hankkia ja vielä oli ihan suht hyvät valikoimat. 

Ostin sitten Garnierin Light & silky rasvaa suojakertoimella 30 sekä Nivean protect & bronze rasvaa suojakertoimella 20. Näiden lisäksi kotivarasto mukaan lähtevät porkkanaöljy sekä Nivean sprayrasva suojakertoimella 10. Ehkä siinä on sitten tarpeeksi valinnanvaraa! Oli kyllä aika hullua ostaa rasvaa suojakertoimella 30 - en ole varmaan ikinä moista käyttänyt. Nyt en halua vaan ottaa mitään riskejä kun ollaan kuitenkin sen verran lähellä Päiväntasaajaa. 


Noista rasvoista eniten kiinnostaa tuo protect & bronze. Se kun ei sisällä lainkaan itseruskettavaa, vaan lakritsikasvin uutetta, joka aktivoi iho omaa melaniinin tuotantoa. Aika jänskää! Onko kukaan huomannut mitään ylimääräistä tehoa?

Lisäksi ostin kaksi pakettia beetakaroteeni tabuja. Poikaystävä aloitti niiden popsimisen jo kai toukokuussa. Hän onkin vetänyt niitä jo kohta kaksi pakettia. Itse tulen vähän perässä ja aloitan kuurin vasta nyt! 

Ei vaan ollut minkäänlaista tietoa, että mikä merkki olisi paras. Kaupassa, josta noita ostin oli pillereillä aika hyvä hintahaarukka: halvin paketti taisi olla noin kahdeksan euroa ja kalllein noin viisikymmentä euroa. Otin sitten sekä Valioravinnon MultiKarosin että Karovitin tabuja. Itselläni tuollaiset pillerit ovat aiemmin auttaneet ainakin siihen, ettei iho pala yhtä herkästi kuin ilman kuuria :)

3 kommenttia:

 1. Toi kerroin 30 on varmaan ihan oikea valinta noille leveysasteille. Meilläkin tais olla just sama kerroin siellä Kaakkois-Aasiassa ja silti piti olla tarkkana palamisen kanssa... Mielummin liian iso kerroin kuin että joutuu parantelemaan palanutta ihoa monta päivää :)

  VastaaPoista
 2. Käytin Protect & bronzea viime ulkomaan matkalla Rhodoksella enkä huomannut eroa tavalliseen. Valitettavasti tuo sotkee vaatteita, että en välttämättä suosittele valkoisia vaatteita laittamaan päälle rasvailujen jälkeen. ;/

  VastaaPoista
 3. Hanna: Okei, no hyvä juttu! En mennyt sitten aivan metsään :) Ja tota 30 rasvaa käytän varmaan just ensimmäisellä viikolla, tokalla viikolla voi sitten toivottavasti keventää :)

  Anonyymi: Kiitos kun kerroit kokemuksestasi! :) Sotkeeko se vaatteet, vaikka olisi jo kuivunut? Höh! Täytyy käyttää sitä sitten vaikka rannalla :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)