keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Toukokuussa tapahtunutta.

Kerrankin oli mahtavaa herätä virallisen kesän ensimmäiseen päivään, kun auton lämpömittari näytti jo kello viiden aikaan aamulla +16 astetta, jees! Näin sen kesän kuuluukin alkaa! Nyt olisi kuitenkin vielä aika tehdä pieni kurkkaus eilen loppuneeseen toukokuuhun ja siihen, mitä silloin tapahtuikaan..

 • Jatkoin taas liikunnan harrastamista kuntosalin muodossa, jos kohta taas pääsisi hyvään vauhtiin! On tässä yli puoli vuotta aikaa päästä rantakuntoon
 • Kokeilin leipoa ensimmäistä kertaa mantelileipää ja tykästyin siihen!
 • Toukokuun ostos oli suuri: viime lauantaina kävimme poikaystävän kanssa ostamassa toisen auton talouteemme. Nyt pihassa seisoo kaksi Opelia. :) En voisi onnellisempi olla!
 • Näin yliopistotyttöjä pitkästä aikaa. Miksi kavereita tulee nähtyä aina liian harvoin?
 • Postitin kutsut kandijuhliin
 • Kansitin lopullisen kandityön ja palautin sen. Nyt vain odotellaan lopullista arvosanaa!
 • Vietimme poikaystävän kanssa kivan viikonlopun Tampereella :)
 • Kävimme myös matkailulääkärin juttusilla
 Viime toukokuussa mansikka oli jo punastunut.

Semmoinen toukokuu. Hyvää siinä oli ainakin se, ettei minulla ollut juuri lainkaan koulua ja sain keskittyä vain töiden tekemiseen. Niitä tulikin sitten tehtyä senkin edestä! 

4 kommenttia:

 1. Paljon olet kyllä saanut aikaan toukokuun aikana, mahtavaa! Ja onnea vielä kandista!! :) Nyt se on sitten virallisesti kesä, toivottavasti ilmatkin olisivat sen mukaisia... :)

  p.s. mulla on muuten blogissa käynnissä arvonta, käy osallistumassa... ;)

  VastaaPoista
 2. Anna: Hih, ihana kiitos! :) Joo, ihanaa kun on kesä, vaikka se meneekin kokonaan töissä. Mutta onpa jotain muuta kuin koulua! Tuutko sä vielä syksyllä kouluun? :) Kävin osallistumassa sun kilpailuun, ihanat palkinnot! :)

  VastaaPoista
 3. Tuunhan mä syksyllä joo, tietenkin :) gradua alottelen sillon, tarkotus ois saada maisterin paperit ulos ens vuoden keväällä/kesällä, mut katotaan nyt kuinka käy... :)

  VastaaPoista
 4. Anna: Eli sulla on vielä kursseja käymättä? :) Toivottavasti osuttais johonkin samoille kursseille..mulla niitä on ainakin ihan liikaa, hehe. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)