torstai 16. kesäkuuta 2011

Neljä kertaa minä.

Vähän samaa aihetta kuin edellisessä postauksessa! Marika nimittäin haastoi minut kertomaan ulkomuodostani neljä hyvää asiaa :) Yleensähän tällaiset haasteet koskevat luonteenpiirteitä - nyt tulikin siis oikein kunnolla haastetta kun pitää keksiä ja melkein jopa kehua itseään..listaus ei ole sitten missään järkevässä järjestyksessä, kunhan kirjoittelin mitä mieleen tuli :)

Hiukseni. Minulla on (muutamaa erehdystä lukuunottamatta) ollut aina pitkät hiukset. Hiukseni ovat myös paksut, niin paksut että useat kampaajat ovat sitä ihmetelleet. Hiusteni hyvinvointi on varmaan aika pitkälti geeneissä, mutta toisaalta täytyy kyllä kiittää myös lapsuudessa saatua ravinnerikasta kotiruokaa. 


Pituuteni. Äitini on monesti kertonut, kuinka neuvolassa oli muinoin ennustettu, että minusta tulisi yli 170 cm pitkä. No ei kyllä tullut ja äidille taisi jäädä jotain hampaankoloon kun tyttärestä tuli vain 161 cm pitkä. Itse taas viihdyn näin lyhyenä, en yhtään tykkäisi olla lipputanko. Kiva näyttää miehen rinnalla pieneltä ja heikolta :)

Rintani. Okei, tämä saattaa mennä jo yli hilseen, mutta ihan viime vuosiin asti olen pitänyt rinnoistani. Olen tosiaan aika lyhyt ja suhteellisen hoikka, mutta silti minua on "siunattu" suht isoilla rinnoilla. Siis muuhun vartalooni nähden. Tosin nyt lisääntynyt liikunta on alkanut syödä niitä kivasti ja vierivät vuodetkin alkavat pikkuhiljaa vetää alaspäin :( 

Hampaani. Enpä olisi uskonut, että tämäkin päivä koittaa! Että kirjoittaisin olevani tyytyväinen hampaisiini. Tosin sietääkin olla, sillä niitä on oiottu yli 10 vuotta. Vieläkin on traumat jäljellä. Jos jotain haluaisin vielä, niin olisi kiva valkaista hampaat - tosin ihan hammaslääkärissä tai vastaavassa, ei kotikonstein...


Tämä oli kyllä kieltämättä ihan virkistävä kokemus! Harvoin tulee mietittyä omaa vartaloa positiivisesti, aina sitä näkee vain ne virheet. Siltikään en kyllä ole tyytyväinen kroppaani, mutta minkäs teet kun sen kanssa on elettävä. Saliharjoittelu on ehkä hieman muokannut omakuvaani positiivisempaan suuntaan kun olen huomannut jotain pientä muutosta. Kiva nähdä, että sillä huhkimisellakin voi saada ihan oikeasti tuloksia aikaan :)


Tämä on kyllä niin kiva haaste, että pakko jatkaa eteenpäin seuraaville: Hanna, Coco, Mona ja hanilo.  


PS. Annalla on blogissaan kiva arvonta!

7 kommenttia:

 1. Mä olen aina ajatellut, että sellaisia asioita, joita ei voi muuttaa, on turha murehtia. Ja koska kroppaansa ei voi äärettömästi muuttaa, on turha tuhlata elämäänsä sen epäkohtien miettimiseen. :)

  Paksut hiukset - ooh, ihanaa! Ja kyllä, lyhyenä näyttää hyvältä miehen rinnalla. :)

  VastaaPoista
 2. Marika: Kiitos sinulle ihana vielä tästä haasteesta, oli kiva! <3 Ja joo, toi on kyllä niin totta että jos et voi asialle tehdä mitään, niin miksi vaivata päätä. Päänsäryn saa helpomminkin :D

  VastaaPoista
 3. mulla kävi toisinpäin, neuvolassa oli uhkailtu että pituuskasvu päättyy siihen 164cm paikkeille ja hups vaan 10cm ollaan sen yli :)
  viihtyisin kyllä varmaan myös lyhyempänä, yhtään pidempi en haluaisi olla!! :)

  ja tuloksien näkeminen, siis se että sinä näet ne sinun tulokset sinun silmillä, ei niinkään muiden näkemät, niin voi juku siitä tulee hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
 4. Huh, nytpä haasteen heitit! Voin joutua hetken aikaa sulattelemaan, ennen kuin pystyn toteuttamaan haasteen blogissani, mutta katsotaan... ;)

  Mutta sun hyviä puolia oli ihana lukea! Sut ihan "tosielämässä" tuntevana voin sanoa että ihan oikeita juttuja valitsit ja tietenkin olisi ollut monta asiaa lisääkin <3 Tekee varmasti ihan hyvää itsetunnolle ja -tuntemukselle välillä miettiä hyviäkin juttuja, koska kaikilta niitä kuitenkin löytyy :)

  VastaaPoista
 5. On mukava kuulla, että joku on tyytyväinen rintavarustukseensa, sillä suurin osa naisista ei valitettavasti ole, minut mukaan lukien. ;)

  Lipputanko! =D Saatoin vähän naureskella tuolle kommentille. Minä kun haluaisin olla yli 174cm. Tässä elämäntilanteessa olen kuitenkin ihan tyytyväinen, että en ole, sillä olisin saman pituinen mieheni kanssa ja koroista en luovu! ;)

  VastaaPoista
 6. Minna: Aika jännä! Ne taitaa ihan arvalla vetää noita veikkauksia :D Ja oot kyllä niin oikeassa, se on jotain niin parasta kun itse näkee omat tuloksensa :) Tosin välillä sitä ei meinaa edes uskoa todeksi!

  Hanna: Olis ihanaa jos säkin tekisit sen, mä ainakin keksin susta jo niin monta hyvää puolta! Sun kasvot ja silmät, ihanat! :) Ja teki kyllä niin hyvää miettiä ihan oikeasti ja rehellisesti omia hyviä puoliaan :)

  RagDoll: Joo, no en mäkään enää ole niin tyytyväinen kuin vielä pari vuotta sitten mutta kyllä noi tossa nyt menettelee :D Ehkä sitten saa isot rinnat jos on joskus raskaana :D Ja joo, lipputanko saatto olla hieman epäkorrekti ilmaisu, mutta siltä musta ainakin tuntuisi jos olisin pidempi..vielä kun on suht hoikka niin sitä olisi kuin lipputanko :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta!!:) Tämän on hauska vaikkakin hiukan vaikea:) Laitan heti huomenna työn alle;)
  Näitä onkin muuten tosi kiva lukea!!:)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)