maanantai 27. kesäkuuta 2011

Korujuttuja.

Minna haastoi minut kertomaan omista koruistani ja mielellänihän minä niistä kirjoittelen, kun enpä ole niistä ennen tainnutkaan kirjoitella blogiin :)

Millainen korujen käyttäjä olet?

- Aika laiska, sanoisin. Johtuu varmaan aika pitkälti työstäni ja työvaatetuksesta. Töissä korut (muut kuin käsissä olevat) eivät oikeastaan näy ja toisaalta ne voivat myös helposti jäädä erinäisiin paikkoihin kiinni. Juhlissa tulee käytettyä sitten ihan eri tavalla koruja :)

Mistä hankit korusi?

- En oikeastaan mistään :) Suurimman osan koruistani olen saanut lahjaksi! Ja itse asiassa hyvä niin, sillä silloin niillä on tunnearvoa. Jos jonkun korun ostaisin, niin se olisi varmaan uusi pala Nomination-koruuni tai Thomas Saboon. 


 Miten säilytät korujasi?

- Arkikorut lojuvat avainten ja muun tärkeän rojun seassa eteisen pöydällä. Ei hyvä! Vaikka tykkään pitää koruja, niin silti otan ne aina pois kun tulen töistä kotiin. Muuten korut roikkuvat tai ovat vaan korutelineessäni.

Mikä on rakkain korusi ja miksi?

- Niitä on oikeastaan kaksi, en osaa valita joten kirjoitan molemmista. Kaulakoruista tärkein on ehdottomasti poikaystävältä Levin tuliaisiksi saatu hopeinen sydän. Meillä ei ollut silloin edes mikään merkkipäivä tai vastaava, sain korun ihan muuten vaan tuliaisiksi - harvinaista! Koru on minulla kaulassa oikeastaan aina, vain harvoin johonkin juhlaan vaihdan sen. 


Sormuksista tärkein on puolestaan kultainen timanttisormus, jonka sain vanhemmiltani yo-lahjaksi. Sormukseen on kaiverrettu vielä the päiväkin :) Käytän sormusta lähes joka päivä oikeassa keskisormessani. Se on niin rakas ja arvokas ettei toista. Sitten kun joskus valmistun maisteriksi, niin haluaisin siitäkin sormuksen muistoksi. :)

Mistä korusta unelmoit tällä hetkellä?

- No siitä yhdestä tietenkin, se on sanomattakin selvää :) Välillä siitä unelmoi, välillä sitä pelkää, mutta sitten kun sen aika koittaa, niin luotan siihen että tuleva puoliso osaa valita oikein. Täytyy myöntää, että olen mä tuota yhtä ehdokasta leikkimielisesti jo vähän opastanut..millään muulla ei ole väliä, paitsi värillä eli ehdottomasri valkokultaa kiitos <3

Hanna olisi kiva jos säkin kirjoittelisit koruistasi :)

2 kommenttia:

  1. Nyt vasta huomasin ton haasteen, pitääpä katsoa jos sais kirjoiteltua :) Korut on ihania mutta jostain syystä mäkin olen melko laiska käyttämään niitä. Se on kyllä totta että joillain koruilla on enemmän tunnearvoa kuin toisilla :)

    VastaaPoista
  2. Hanna: Mäkin tykkään koruista, mutta en mä kai sitten vaan raaski käyttää niitä tai jotain. Toisaalta tyhmää, koska silloin kun niitä käyttää, niin ne pääsevät vasta oikeuksiinsa :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)