torstai 30. kesäkuuta 2011

Kävin, näin, ihastuin!

Käytiin viime viikolla poikaystävän kanssa vähän kurkkimassa aleja - tosin huonolla menestyksellä kuten oikeastaan aina. Jotain kuitenkin näin ja siihen myös ihastuin! Olisi pitänyt sanoa poikaystävälle ettei vie minua Stockalle..paha paikka! 

Suuntasin vaistomaisesti Longchampin hyllylle etsimään sitä the palkintolaukkua. Ja sen sitten myöskin löysin! Hinnaltaan se oli kuitenkin ihan utopistinen. Oman logiikkani mukaan ei ole mitään järkeä maksaa niin paljon laukusta, olkoonkin nahkaa! Sillä hinnalla ostin juuri autooni talvirenkaat ja sillä hinnalla pääsisi helposti viikoksi eteläänkin. Mutta minkäs teet..laukkufriikki mikä laukkufriikki!


Eilen kävin sitten uudestaan Jumbossa ystäväni kanssa ja näytin laukkua hänelle. Taisi tykätä! ;) Huippujuttu on kuitenkin se, että ystävä löysi vierestä lähes samanlaisen laukun (erilainen sivutasku vaan) reilu sata euroa halvempaan hintaan! Ja itse asiassa tuo laukku oli vielä nätimpi kuin se kalliimpi! Kyllä kiitos! Tosin hintaa on edelleen liikaa..

Niinpä taisin päättää, että perun lauantaille varaamani kampaaja-ajan ja sijoitan sen rahan sitten vaikka siihen laukkuun. Taas "säästyi" rahaa! Jos jotain haluaa, niin toisesta pitää luopua! Ja kampausta tulisin kuitenkin pitämään vaan jokusen tunnin, mutta laukkua useita vuosia. Kuulostaako yhtään järkevältä? :) 

Kuva lainattu.

6 kommenttia:

 1. Tosi nätti laukku! :) Siis olivatko ne molemmat longlampin laukkuja, se sata euroa halvempikin? Itse en ole tuollaisia nähnytkään stockalla.

  VastaaPoista
 2. Hanilo: Eikös ookkin! :) Joo, molemmat ovat Longchampin laukkuja. Hassua, että niin samanlaisilla laukuilla voi olla niin älytön hintaero! Ainakin Jumbon Stockalla oli noita laukkuja :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa erittäin järkevältä! :D Kannattaa muuten tsekata myös Longchampin oman liikkeen ja M-boxin alet, siellä on joitain noita nahkalaukkuja -30%. :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa järkevältä! ;) Ostin oman Longchampin viime talvena, enkä ole kertaakaan katunut, koska samaa laukkua en ole nähnyt tulevan vielä kertaakaan vastaan ja on ollut täydellinen käytössä. Valitettavasti kävin tällä viikolla Stockan aleissa ja huomasin viimeisen kappaleen olevan alessa, puoleen hintaan. ;) Siitä saa joku itselleen unelmiensa laukun..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)