maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kasa kesävaatteita.

Vihdoin ne tilaamani H&M:n vaatteet suvaitsivat saapua. Ihana, iso paketti vaatteita! Ja ennen kaikkea kesävaatteita, joita käytetään sitten myös talvella ;) Tosin yksi pieni miinus paketissa kyllä oli - koskaan aiemmin H&M:n vaatteet eivät ole olleet noin ryppyisiä jo valmiiksi. Missäköhän nuo ovat oikein seikkailleet..

Paketin parhaimmistoon kuuluivat ehdottomasti kahdet bikinit, beiget ja ne herkulliset Marianne-biksut. Molemmat olivat juuri sopivia, vaikka ainakin alaosat molemmissa seteissä ovat eri kokoisia.. :) Lisäksi tilasin kolme paitaa, lähinnä töitä ajatellen. Töissä kun ei voi näin kesäaikaan pitää mitään muita kuin kevyitä vaatteita, sillä työtakki hiostaa mukavasti. Lisäksi tilasin yhden pitkähihaisen "lörttö"paidan, tykkään! Ihanan viileää materiaalia!

Alaosia tilasin kaksi, yhdet shortsit ja yhden hameen. Tykkään etenkin tuosta hameesta, minulla ei ole aiemmin ollutkaan tuon väristä hametta. Hametta olenkin ehtinyt jo pitämään ja se on siis hyväksi testattu. :)

Pitäisi kyllä tehdä ennen alennusmyyntejä kunnon inventaari vaatekaappiin ja katsoa mitä kesävaatteita vielä tarvitsen. Silloin jouluna niitä on tosiaan hieman myöhäistä hankkia!

5 kommenttia:

 1. jouluna pitää ajatella et ne hankkii seuraavaa kesää varten ;)

  ihanat biksut, oisit nyt kuvannut ne muutkin ostot :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja bikinejä! Tykkään hirveesti ton mallisista kuin noi punavalkoiset :)

  VastaaPoista
 3. Nuo ekat bikinit on kyllä nätit :)

  VastaaPoista
 4. Minna: Olis kai juu pitänyt, mutta kun ne olis pitänyt kaikki ensin silittää. Ihan ryppysiä kaikki. Kauhea vaiva. :D

  Ninni: Niin ne on juu! :)

  Hanna: Joo niin mäkin! Toimii hyvin aurinkoa ottaessa :)

  Cheririe: Ne on ihan hauskat juu, tulee kunnon Marianne-vibat :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)