keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kampausunelmia.

Valmistujaiseni sen kun lähestyvät! Enää vajaa kolme viikkoa aikaa ja oikeastaan kaikki on vielä tekemättä. Jotain olen kuitenkin saanut jo tehtyä, sillä olen aika vakaasti päättänyt minkä meko laitan päälleni juhliin. Eipä kyllä ollut onneksi montaa vaihtoehtoa, sillä uutta en aio ostaa. Mekko tulee olemaan aika yksinkertainen ja sitä kautta olenkin saanut päähäni pienoisen pinttymän...

Haluaisin nimittäin enemmän kuin kovasti itselleni jonkun hienon kampauksen - olisihan se jo toinen kerta elämässäni. Ylioppilasjuhlissa minulla oli upeat kiharat ja vaikka niistä kovasti pidinkin, niin tällä kertaa taidan haluta jotain muuta! En kuitenkaan haluaisi jättää hiuksia pelkästään auki, näyttää jotenkin liian arkiselta!


Omat suosikkini ovat tällä hetkellä ehdottomasti numerot 3, 4 ja 7. Jos nyt menisin kampaajalle, niin luultavimmin päätyisin numeron 3 kampaukseen, upeaupeaupea! 

Bongailinkin netistä joitain ihania kampauksia. Mikä teitä miellytti eniten? Nuttura voisi olla kyllä kiva! Tai sitten niin, että hiukset ovat osittain auki ja osittain kiinni. Vaihtoehtoja on ainakin runsaasti! Tosin...järkytyin, kun näin missä hinnoissa kampaamojen hinnat kampausten suhteen liikkuvat. Auts! Toisaalta, kuten poikaystäväkin totesi..valmistun vain kerran kandiksi, mutta silti..Saa nähdä kuinka käy! Jos päädyn kuitenkin kampaukseen, niin lupaan että kuvia siitä tullaan näkemään myös täällä blogissa :)

Kuvat lainattu.

7 kommenttia:

 1. Tuo numero 3 on jotain aivan uskomatonta! Epäilen, että moni kampaaja ei tuohon edes pystyisikään.. ;)

  Laita sitten kuvaa kampauksesta, sekä asusta. =)

  VastaaPoista
 2. RagDoll: Niin se on joo! <3 Ihan sairaan hieno! Mietin, että jos pyytäisin vaikka tuota lettiosaa ja loput hiukset jäisivät sitten vapaaksi..jos se olisi sitten helpompi? :D toi olis kyllä just niin sitä mitä haluaisin! Juu, toki laitan! :)

  VastaaPoista
 3. Rakastuin kakkoseen, aivan mieletön!

  VastaaPoista
 4. Seiska miellyttää mua eniten. :) Hankin vastikään sellaisen sauvamaisen kihartimen (sellainen keraaminen pötkö siis ilman sitä klipsiosaa) ja sillä on todella nopeaa ja helppoa tehdä kiharat! Näihin mun pitkiin hiuksiin saa tällainen vasta-alkajakin kiharat aikaan vajaassa vartissa. Olen sillä nyt harjoitellut, että onnistuisin tekemään kihlajaisiin jonkin kiharapohjaisen kampauksen. Ellen sitten jätä laineikkaina niitä auki.. :)

  VastaaPoista
 5. Seiska on tosi nätti, ite laittaisin varmaan jotain sen tyylistä. Mun mielestä tuossa nelosessa on vähän jotain liikaa, jotenkin levoton lopputulos. Kolmosen letti on kans tosi hieno, mutta näyttäis varmaan paremmalta erilaisella nutturaosalla tai sitten niin kuin sanoitkin, loput hiukset vapaiksi. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana toi kolmonen! Sun kasvoihin sopisi hyvin myös esim. ykkönen :) Ois kyllä makeeta saada kerran elämässään päähän joku hieno kampaus, niitäkin on niin paljon erilaisia... Joten ota ihmeessä joku kampaus nyt ja sit maisteriksi valmistuttaessa saa ottaa uudestaan jonkun toisen ;)

  VastaaPoista
 7. Ansku: Se on kyllä kanssa kiva, toi letti siinä on ihana! :)

  Marika: Seiska on kyllä aika klassisen kaunis! :) Ai niin, ihanaa kun teillä on ne juhlatkin! Täytyy sitten kurkkia jos laitat kuvia hiuksistasikin :)

  Hanilo: Joo, mä mietin että se kolmonen olis niin ihana, varsinkin jos vähän muuttais sitä loppua :) Tässä tulee näemmä taas valinnan vaikeuksia!

  Hanna: Hih, joo sitten parin vuoden päästä uusiks! :D Toi ykkönenkin vois olla kyllä kiva, mutta en vaan saa tota kolmosen kuvaa pois mielestäni :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)