sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannus 2011.

Olipas vähän erilainen juhannus kuin mitä kuvittelin :) Ikinä ei näemmä pitäisi asettaa mitään ennakko-odotuksia. Meidän piti siis viettää juhannusta poikaystävän kanssa kahdestaan mökillä..oltiin kyllä joo mökillä, mutta poikaystävän isän ja hänen perheensä kanssa. Ensi vuonna sitten mun vanhempien kanssa, niin on poikaystävälläkin hauskaa ;) Kyllä vanhempien kanssa on ihan ok viettää yksi päivä, mutta kolme päivää samassa mökissä oli jo vähän liikaa..

Eipä tullut otettua juhannuksena kuviakaan, kun ei tehty mitään niin erikoista. Lauantaina sentään käytiin kalassa ankanpoikien kanssa (poikaystävän pikkuveljet) ja koiruuskin pääsi mukaan. Ankanpojat yrittivät opettaa Vitoa uimaan ja kerran se saatiinkin työnnettyä järveen. Myöhemmin lauantaina käytiin ihan uimarannallakin uimassa, jossa poikaystävä sitten kantoi Viton veteen, niin syvälle etteivät tassut yltäneet pohjaan ja hyvinhän se koira oppi uimaan! Lopun aikaa se sitten mököttikin kaislikossa. :)


Kalastusreissulla myös Vito kalasti ja koska se oli niin söpö, niin se oli pakko ottaa myös videolle :) Paras kohta on, kun toinen ei edes tajua että se kala on jo tassun alla!

PS. Ennen kuin kukaan ehtii väittää, että eläimemme rääkkäsi eläintä, niin kala oli kyllä vapauteen päästessään hyvässä kunnossa :)

3 kommenttia:

  1. Hihhihih:D voi toista kun on suloinen!! :D <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. Mona: Kiitti! <3 Kyllä täälläkin on naurettu videolle :) Toista taisi vähän pelottaa iso limainen kala :)

    Satu: Kiitos! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)