perjantai 17. kesäkuuta 2011

Alemekko!

Meneekö nämä mun postaukset taas ihan nappiin? Juuri toissapäivänä vannoin kuinka en osta valmistujaisiin uutta mekkoa kun panostan kampaukseen, niin eiköhän sitten tullut H&M:n alekuvasto, jota piti vähän katsella..katselin kylläkin valikoimaa netissä, kun se on paljon kätevämpää.. ;) No kuitenkin, mekko-osiossa oli vaikka mitä ihania mekkoja kesäisiin hintoihin.. 

Nimittäin tuo yllä olevakin! Aika erilainen mitä muut mekkoni kaapissa, mutta jotenkin tuo vaan iski niin hyvin! Kesäinen kukkamekko heinäkuiseen hellejuhlaan - toivottavasti! :) Pakkohan se oli tilata kotiin sovitukseen, etenkin kun mekolle jäi hintaa lopulta alle 20 euroa - ei todellakaan paha! Ja jos mekko tekee oharit, niin sitten on onneksi kaapissa se toinen vaihtoehto! 

Ehkä niistä juhlista saadaan muutenkin vielä jotain, sillä äsken pidettiin äitin kanssa suunnittelutuokio tarjoamisiin liittyen. Vielä kun saataisiin ne toteutettua! Ihan hirveästi en viitsi juhlista kirjoitella sen enempää etukäteen, sillä jotkut vieraat saattavat lukea näitä juttuja ja sitten ei olisi enää mitään odotettavaa! Jälkikäteen sitten kirjoittelen sitäkin runsaammin...Tällä hetkellä ilmoittautuneita on kuitenkin noin 15 henkilöä, oon ihan tyytyväinen! Enää pari viikkoa aikaa, jee!

Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)