keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Viikonloppua odottaen!

Jes kerrankin viikonloppuna on tiedossa jotain muuta kuin töitä tai aikaisia herätyksiä koulujuttujen takia. Lähdetään nimittäin lauantaina poikaystävän kanssa Tampereelle pienelle Staycation-lomalle. :) Samanlainen pieni irtiotto arjesta toteutettiin viimeksi marraskuussa ja ainakin silloin oli ihan huippukivaa! Tällä kertaa yövytään tosin Scandicin Tampere City hotellissa, sillä viimeksi Rosendahl oli aikamoinen pettymys ainakin minulle. Nyt on ainakin lyhyt matka keskustassa joka paikkaan! Vielä kun sää suosisi meitä. :) 

Tarkoitus on siis hieman juhlia minun kouluvuoteni loppumista, vaikka ei se nyt vielä ihan täysin finaalissa olekaan. Toivottavasti nähtäisiin myös mahdollisimman paljon tuttuja ja joku lähtisi illalla baariinkin, sillä minä olen ainakin menossa! ;) Tosin tällä kertaa haluan semmoiseen paikkaan, missä keski-ikä on enemmän kuin 16v ja jossa saisi skumppaakin.. :P Ei siis Senssille kiitos! 


Haluaisin laittaa jotain kivaa päälle, mutta en oikein tiedä mitä..Viime reissua varten tilasin kivan mekon, joka jäi sitten käyttämättä järkyttävän ilman takia. Tällä kertaa ilma on oletettavasti parempi kuin marraskuussa, mutta en tiedä onko niin tumma mekko sitten kiva näin keväällä...Täytyypä mennä penkomaan vähän vaatekaappia, jos saisi jonkinlaisen inspiksen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)