sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Vihdoinkin kypsä?

Välillä sitä voisi kyllä todeta olevansa aikas kypsä moneenkin asiaan, mutta tällä kertaa toivon olevani tarpeeksi kypsä valmistuakseni ensi kuussa kandiksi! ;) Kävin nimittäin perjantaina ylioopistolla kirjoittelemassa kypsyysnäytteen. Odotin laajaa ja monipuolista kysymystulvaa, mutta sainkin vastattavakseni vain yhden kysymyksen. Olin ehkä hieman pettynyt. Kerrankin kun olisin osannut jotain! Ei sitten väkisin.. :)

Oli muutenkin vähän uskomaton fiilis, kun yliopistotytöt hehkuttivat mulle että tajuatko että olet tämän jälkeen käytännössä valmistunut. En tajua, voin myöntää! Kolme vuotta sitä raataa tekemättä mitään muuta ja nyt se on ohi. Syksyllä onkin sitten uudet kujeet. Ajattelin aloittaa koulun "alusta". Josko se aika menisi niin sitten vaikka nopeammin.. 
Ihan hassua kun ei voi tehdä oikeastaan mitään kouluun liittyvää. Tarvitsee vain odotella ja odotella. Jännitän kyllä ihan järjettömästi niitä tuloksia. Minulla on ollut ja on edelleen tavoitteeni ja petyn, jos en saavuta sitä. 

Nyt sitä voisi sitten pikkuhiljaa alkaa miettiä niitä juhlia! Kutsukortit hankkia ja miettiä mitä sitä oikein tarjoaisi. Vieraat ja juhlapaikka on jo sentään päätetty! :)  

Kuva lainattu

2 kommenttia:

  1. Wau, onnea!!!!! :) Siis etkö jatka enää maisterin tutkintoon? Mahtava suoritus kyllä!! :) Mä tein kanssa sen kandin sillon viime keväänä, nyt vaan puuttuis pari kurssia niin sais kans sen tutkinnon valmiiks. Jotenkin ne jää niin helposti roikkumaan.. :D Toivotaan että sun tuloksille asettamat tavotteet täyttyy, mä ainakin uskon niin! :) Ja ilmottele sit heti kun tiedät et miten kävi!

    VastaaPoista
  2. Anna: Kiitos kiitos! :) On tää kyllä kieltämättä aika wau! :D Ja joo, toki jatkan maisterin tutkintoon, mutta mulle kandin tutkinto on tutkinto siinä missä maisterikin, joten haluan juhlia myös sitä. :) Pienet juhlat tulossa, mutta kumminkin! Toivottavasti säkin saisit kurssit kasaan, mitä sulta puuttuu? :) Ja toki kerron kun tiedän miten kävi! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)