torstai 5. toukokuuta 2011

Saldona viisi laatikkoa.

Käytiin äitin kanssa keskiviikkona vähän sisustusostoksilla, onneksi vain hänelle! :) Oi voi, että huonekalukaupat osaavat olla petollisia, kun sieltä löytyy vaikka mitä ihania houkutuksia. Ja ne houkutukset taas tietävät lisää ylityötunteja töissä. Kiva kierre!

Kuitenkin..ensimmäisenä käytiin Ikeassa ja äiti osti alla olevan senkin olohuoneeseen. Oltiin katsottu tuo valmiiksi netistä ja kyllähän se näytti yhtä hyvältä myös luonnossa! 

Helppo päätös siis. Sen pakkaaminen autoon olikin sitten jo ihan eri juttu! Senkki oli nimittäin kahdessa eri laatikossa palasina ja toinen laatikoista painoi 75kg. Ei voi ymmärtää miten Ikean kaluste voi painaa niin järjettömästi! Eipä ole ainakaan mitään vaneeria! Saatiin se niihin kärryihin suht helposti, mutta autoon saaminen olikin sitten ihan eri juttu! Minä päätin sitten lastauspaikalla, että nyt kysytään joltain mieheltä vähän kantoapua ja painelin ensimmäisen miehen luo. Onneksi hän suostui auttamaan meitä ja homma kävikin tosi helpon näköisesti! Äiti vaan kertoi jälkeenpäin, että kyseinen mies oli Matti-Esko Hytönen. :D Hehe! En olisi pyytänyt apua, jos olisin tiennyt! 

Ikeasta jatkettiin Sotkaan, josta äiti osti sitten ihanat terassikalusteet - pöydän ja neljä tuolia. Kyllä nyt kelpaa mennä sunnuntaina äitienpäiväkahveillekin, jos vaan sattuu aurinko paistamaan! ;) Saatiin onneksi mahtumaan meidän isoon autoon myös noi terassikalusteet. Oli auto hieman täynnä viidestä pahvilaatikosta! 


Sotkasta bongattiin myös ihana arkku, joka sopisi hyvin sohvapöydäksi. Meillekin! ;) Arkun sisällä on myös kivasti säilytystilaa vaikka kirjoille. Vähän kyllä tekisi mieli käydä ostamassa se arkku meillekin..yksi vastarannan kiiski vaan pistää taas kivasti vastaan! Mur! 

Kuvat lainattu ja lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)