perjantai 27. toukokuuta 2011

Postitettu on!

Hulluja nämä viikot, taas on perjantai! Tällä viikolla on tehty niin ylitöitä kuin käyty tapaamassa matkailulääkäriäkin, siitä ehkä lisää myöhemmin. Oli aika jännää ja etenkin käynnin jälkeen matkakuume on vaan noussut ja noussut! 

Tällä viikolla sain aikaiseksi jotain muutakin - postitin nimittäin kutsukortit sitä kandijuhlaa varten. Eli myös itse juhlapäivä on nyt päätetty: 2. heinäkuuta! Sitä siis odotellessa. Ostin kutsut Akateemisesta Kirjakaupasta ja olen aika tyytyväinen noihin. Vastaavat aika hyvin sitä mielikuvaa mikä minulla on koko ajan ollut. 

Valkoista ja hopeaa, tykkään! 

Kandiprojektikin on taas hieman edennyt. Eilen postisetä nimittäin toi työni takaisin kielentarkastajalta. Oli aika pelottavaa avata sitä kuorta, mutta onneksi sain sen auki, sillä työ ei näyttänyt ollenkaan pahalta (eli ei ollut täynnä punakynää). Onneksi korjattavaa ei ole paljoa, sillä haluaisin työn seuraavaan tarkastukseen mahdollisimman pian. En malta odottaa sitä arvosanaa, vaikka voinkin arvata sen aika varmasti..

6 kommenttia:

 1. jännittäviä aikoja siis ;) superr kivan näköiset kutsut!

  VastaaPoista
 2. Minna: Voi kuule, todellakin! Saa nähdä meneekö kohta yöunetkin. :D Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, toivottavasti kaikki menee hyvin saat mahtavat juhlat! :)

  VastaaPoista
 4. Ansku: Ihana, kiitos paljon! Toivotaan juu parasta! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit kutsut,toivottavasti itekkin pääsis parin vuoden päästä tommosia juhliin :) Saako kysyä minkä alan kandiksi valmistut? :)

  VastaaPoista
 6. Elisa: Kiitos! Toivotaan juu! :) Saa toki kysyä, hassua etten ole tainnut sitä edes blogissa mainita, vaikka ei se mikään salaisuus ole..valmistun siis elintarvikealan kandiksi. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)