lauantai 21. toukokuuta 2011

Kerro se kukkasin!

Me ollaan kuulkaas shoppailtu äitin kanssa tänään koko päivä! Vietettiin aamupäivä kokonaan Jumbossa ja oli kyllä niin huisin hauskaa! Sain jopa ostettua ne kutsukortit vihdoin ja ehkä jotain muutakin.. ;)

Kotimatkalla käytiin Sotkassa tilaamassa äidille se arkkupöytä ja viereisestä Askosta lähti mukaan olohuoneen matto. Siitä jaksettiin sitten vielä lähteä ostamaan kesäkukkia! Käytiin Pirilän kukkatalossa ja voi jösses että siellä oli väkeä! Ei oltu ainoita, jotka halusivat ostaa juuri tänä viikonloppuna kesäkukkansa. Mutta kyllä kannatti käydä siellä, sillä heidän kukkansa ovat vähän eri maata kuin esim. Plantagenin. Aidosta puutarhasta niiden kuuluu olla! :)

Kukat kyllä tuovat niin kesän! Nanna ihan ihastunut! Katsokaa nyt noita kaunokaisia!


Atsaleat olivat tarjouksessa, joten otettiin äidin kanssa molemmat sellaiset. Upea väri tuossa! Hain Kodin Terrasta erikseen vielä tuon valkoisen ruukun sille. 


Lisäksi ostin kaksi valkoista pelargoniaa! Ihania! Ja ihastuin myös tuohon pajukoriin, joka on veneenmallinen, sopii niin hyvin yhteen noiden valkoisten kukkien kanssa!

Lisäksi parvekkeelta löytyy myös orvokkeja

4 kommenttia:

 1. Ihania! :) Minä mietin, että mitä kukkia laittaisin parvekkelle, kun tuossa meidän partsilla on niin mielettömän kuuma, enkä tiedä mitkä kukat siellä kestäis :/

  VastaaPoista
 2. Suvi: Kiitos! :) No joo, täytyy myöntää, ettei minullakaan ole hajua että kestääkö nuo kukat kuumaa vai ei..kokeilemalla se selvinnee. :D Kannattaa varmaan googlettaa tai kysyä suoraan kukkakaupasta, että mitkä kestää lämpöä! .)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi ihania! :) Mä olen kanssa miettinyt kukkia parvekkeelle - mutta miettimisasteelle se on jäänytkin kun eteläsaksassa on nämä lämpötilat monta kuukautta hellelukemissa, joten ei välttämättä kukat tykkäis kun ei ole varjoa... Joitan huonoa helteissäkin on :)

  VastaaPoista
 4. Nirso: Kiitos! :) Joo, jotkut kukat saavat olla aikas herkkiksiä sen lämmön suhteen..täällä Suomessa liiasta lämmöstä on harvoin vaaraa. :D Ennemmin mä ottaisin kyllä ne teidän helteet kun omat kukkaset! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)