keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Jos sitten olisi hyvä tukkapäivä...

Sen jälkeen kun kävin viime kuussa kampaajalla vähän värjäyttämässä ja leikkauttamassa tukkaani, olen alkanut jälleen haaveilla kiharoista ja muista hiusjutuista. Tykkään etenkin surffitukasta ja huolettomista kiharoista, sellaisista jotka muistuttavat ennemminkin laineita. Ei siis mitään lakalla tiukkaan väännettyjä korkkiruuvikiharoita ja muita vastaavia..

Olenkin tässä parin viikon sisään kokeillut tehdä kiharoita tukkaani. Huonoin tuloksin. Kokeilin ensin suoristusrautaani - minulla oli ihan ohjeetkin mukana menossa, mutta siitä huolimatta tukka pysyi suorana. Viikonloppuna kokeilin sitten äitini ostamaa kiharrinta, mutta en osannut käyttää sitäkään. Onnistuin vain lähinnä polttamaan käteni, auts! Onneksi äiti osaa sentään tehdä sillä ihania kiharoita..mutta eipä hänkään ole esimerkiksi siellä Afrikassa vääntämässä minulle niitä kiharoita. 

Niinpä olenkin alkanut haaveilla. Hyvästä hiuspäivästä eli GHD-raudasta. Sillä kun olisi kuulemma helppo tehdä niitä huolettomia kiharoita. Ainakin blogit ja Youtube ovat pullollaan opetusvideoita. Enkä ole ikinä ostanut mitään tukkalaitteita, niin josko nyt sitten? Aina pitää yrittää perustella itselleen..
En vaan tiedä minkälaisen GHD:n hankkisin. Sen verran nimittäin selvittelin asiaa, että niitä on kai eri kokojakin. Mistä ostaisin? Suomesta vaiko tilaisinko ulkomailta halvemmalla? Siinä on tietysti aina omat riskinsä, mutta halvempi hinta kyllä houkuttelisi! Vaikeaa!  

Kuva lainattu.

11 kommenttia:

 1. Itse tykkään myös kiharoista - hiukseni eivät. Jos jotain lämpörullia, patukoita ja suoristusrautakiharoita on tullut kokeiltua, mutta hiukseni ovat itsepäisen suorat. Suoristusrauta toimisi ihan kivasti, mutta hiuksissa on sen verran pituutta, että kiharoiden tekoon menee ikuisuus.

  Kalastajan vaimo esitteli muuten hiljattain blogissaan omat surffikiharansa. Kyseinen lainerauta näytti kätevältä vekottimelta ja onkin nyt mun ostoslistalla. Kannattaa katsoa! :)

  VastaaPoista
 2. Hankin juuri omani brittiläisestä osoitteesta www.lookfantastic.com! Paketti tuli perille parin viikon sisällä ja raudan hinta on lähes 100€ halvempi kuin suomessa. Mulla on perusmalli IV Styler jolla saa tehtyä helposti erilaisia kikkuroita ja laineita, kun vaan malttaa harjoitella. Kokemattomalle GHD on mielestäni ehdottomasti helpoin opetella käyttämään, ja heidän rautansa ovat myös kaikista hellävaraisimpia hiuksille. :) Suosittelen lämpimästii sekä rautaa että LookFantasticia!

  http://edgeblogg.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ghd IV styler minullakin. Kokoerot riippuvat hiustesi pituudesta, levein pitkille ja ohuin lyhyille. Olen kyllä huomannut, että tämä IV styler sopii kuitenkin sekä pitkille että lyhyille. Sellanen hyvä välimuoto kaikenpituiselle hiukselle.

  Kannattaa varmaan tilata, ainakin mitä olen blogeista lukenut, on tilaaminen ollut helppoa ja onnistunutta. Itse ostin Briteistä paikan päältä. Suomessa on kyllä ihan sikahinnat, että tilaa mielummin ulkomailta. :)

  VastaaPoista
 4. Marika: Mulla on kyllä vähän sama homma, että tukka on luonnostaan aika suora ja toisaalta pitkä tukkani myös painaa aika paljon, joten kiharat eivät meinaa pysyä senkään takia. Kiitos hei kovasti tuosta vinkistä, luen kyllä Kalastajan vaimon blogia, mutta hänen surffikiharansa ovat kyllä menneet auttamattomasti ohi.. :)

  ellen: Tiiätkö, sieltä just niitä katselinkin ja yllätyin positiivisesti noista hinnoista! :) Ethän joutunut maksamaan tulleja paketistasi? Taidan kyllä tilata sen raudan, alkaa kuulostaa niin hyvältä! :P

  Avelina: Noin minä sitä vähän mietinkin, mutta en ollut varma siitä, niin en uskaltanut kirjoitella sen kummemmin. Täytyy sitten tilata joko se isoin rauta tai sitten tuo mikä sinullakin on. :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen tilannut omani Lookfantastic.comista; on luotettava toimittaja. Eikä ole mitään tulleja kun tulee EU-maasta:) Ensiksi kun se tuli säikähdin vähän, että töpseli oli erilainen, mutta siinä olikin sellainen irroitettava pää, jonka poistamisen jälkeen sieltä tuli normi suomalainen pistoke.

  VastaaPoista
 6. Juu, ei mitään tulleja tullut niinkuin yllä jo mainittiinkin! :) Eikun tilausta menemään!

  VastaaPoista
 7. Soile: No kiva kuulla! :) Alan olla vakuuttunut, että tilaan oman rautani sitten myös sieltä! Joo, oon kanssa kuullut tuosta töpselistä, mutta onneksi siihen on ratkaisu! :)

  ellen: Tosi hyvä homma! Varmaan se sitten tarvii tilata! :)

  VastaaPoista
 8. Jos tulee tehtyä pelkkiä kiharoita, niin Herstyler on myös loistava keksintö. =) Kaltaiseni mämmikoura sai sillä aikaan laineita, sekä halutessaan myös pientä kikkaraa..

  VastaaPoista
 9. RagDoll: Onko se siis suoritusrauta vai ihan kiharrin? Joku Herstyler meiltä jo löytyykin mutta en osaa tehdä sillä mitään. :D

  VastaaPoista
 10. Suosittelen myös http://www.lookfantastic.com/ ! Maksu sujui näppärästi ja pakettikin tuli suht nopeasti. Mikä parasta, rauta oli tosiaan yli 100€ halvempi kuin Suomessa! :D

  VastaaPoista
 11. Tellu: Kiitos vinkistä! :) Olen nyt kuullut niin paljon hyvää tuosta kyseisestä nettikaupasta, että sieltä taidan sen raudan sitten tilata! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)