maanantai 16. toukokuuta 2011

Ei haittaa vaikka väsyttää!

Nyt on vähän sellainen once in a lifetime fiilis, vaikka eihän tämä olekaan ensimmäinen kerta eikä toivottavasti myöskään viimeinen! Viimeksi kun Suomi voitti MM-kultaa olin 7-vuotias. Itse kisoista en muista niinkään mitään, mutta muistan sen kun pojat halusivat laulaa musiikkitunneilla ainoastaan Den glider in. Enkä kyllä yhtään ihmettele miksi!! :) Sen lisäksi Antero Mertaranta sattuu olemaan alasteopettajani pikkuveli ja se oli kuulkaas silloin kova juttu! No on se sitä vähän edelleen, sillä sisarukset ovat kovin toistensa näköisiä..tulee aina mieleen kiva opettaja! :)


Nyt en katsonut koko matsia, sillä kello soi tuttuun tapaan neljältä. Sen sijaan oltiin sovittu poikaystävän kanssa, että jos tulee rankkarit tai Suomi voittaa, niin hän herättää minut. Kun kolmatta erää oli jäljellä kolme minuuttia, herään siihen kun poikaystävä ryntää makuuhuoneeseen huutaen Tuu kattoon Suomi voittaa! Aika kiva herätys! ;) Pitihän siinä sitten katsella palkintojen jaot ja Maamme-laulut. 

On tää vaan niin hienoa!!! Onnea Leijonat! Onnea Suomi! Me ollaan niin maailmanmestareita! Kerrankin suomalaisillekin tapahtuu jotain hyvää! :P Ihanaa saada blogata tällaisesta!

Kuva lainattu

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kannatti herätä, aivan mahtava pelin loppu!!!

    VastaaPoista
  2. Ansku: Todellakin! Olisi kyllä niin harmittanut, jos en olisi herännyt! :) On tää niin mahtavaa!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)