sunnuntai 1. toukokuuta 2011

4/4

Olipas tavallaan helppo herkuttoman huhtikuun viimeinen viikko! Ei siis tullut mielenkään syödä mitään hyvää, sillä koko syöminen oli pannassa aika lailla tiistaista torstaihin. Sairastuin nimittäin maanantain ja tiistain välisenä yönä oletettavasti Norovirukseen ja kaupan päälle tuli vielä kuume. Ihan kuin se pelkkä vatsatauti ei olisi riittänyt. Lähti kyllä ihan kaikki mehut pihalle, huh huh. Keltainen jaffa oli aika kova sana noina päivinä! En ole kolmeen vuoteen oikeastaan sairastanut ja nyt kun se sitten iski, niin iskikin lujaa! Vieläkään ei oikein tee mieli ruokaa, sillä se kuume muuttui toissapäivänä sitten flunssaksi ja vei samalla maku- ja hajuaistin. Paino on siis kyllä ainakin pudonnut, mutta en mä nyt ihan tällaista nälkälakkodieettiäkään olisi kyllä toivonut. 

Kaiken kaikkiaan herkuttomasta huhtikuusta jäi positiivinen mieli! Jos siis ei lasketa tätä viimeistä viikkoa mukaan. Muina viikkoina en repsahtanut kertaakaan ja söin muutenkin aika terveellisesti. Voin paremmin. Sokeriaddiktiokin väheni aikas paljon. Voi olla, että kokeilen tällaista herkutonta kuukautta vielä toistamiseen tänä vuonna! :)  

Kuva lainattu

3 kommenttia:

 1. Äh, taudit on ikäviä! Meillä oli vatsatauti Rodoksella, ruokahalu tosiaan meni muutamaksi päiväksi, mutta kyllä se sitten aika nopeasti palautui, liikaakin! :)

  VastaaPoista
 2. Olisin jäänyt seuraamaan tätä blogia, mutta valitettavasti kirjoitustyyli ottaa niin pirusti päähän. sanoma menee perille ilman paksua tekstiä, tällä hetkellä luen kaikki paksut sanat ylikorostetun tarkkaan ja vähän niin kuin huutaisit ne. harmi :(

  VastaaPoista
 3. Maria: Ne on joo ikäviä! Ei jaksa tehdä mitään. :( Ainoa hyvä puoli on tosiaan että ne menee yleensä nopeasti ohi!

  Anonyymi: Valitettavasti en voi miellyttää kaikkia. Ei ole minulta pois jos ei miellytä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)