lauantai 2. huhtikuuta 2011

Uusi tuttavuus.

Tämän kuukauden Yhteishyvän välissä oli mielenkiintoinen mainos! Sokos on nimittäin lanseerannut uuden House-malliston, joka siis koostuu kodintekstiileistä. Vähän samaan tyyliin kuin siis esim. Stockan Casa-mallisto. Itse ainakin innostuin kovasti tästä uudesta mallistosta niiden muutaman kuvan perusteella, jotka näin ja seuraavan kerran kun eksyn kaupunkiin, niin aion kyllä käydä vilkaisemassa tuotteita tarkemmin. :)  


Ihanan värisiä pussilakanoita! Sopisi niin hyvin pieneksi piristykseksi myös meidän makkariin! :) 


Näistä keittiötekstiileistä innostuin vieläkin enemmän! Halusin nimittäin keittiöömme mustavalkoisia tekstiilejä, mutta niiden löytäminen ei olekaan ollut niin helppoa kuin voisi kuvitella. Joko pyyhkeissä ja muissa on ollut kukkasia tai jotain muuta epämääräistä tai sitten ne ovat muuten vain olleet huonolaatuisia. Essukin meiltä vielä uupuu ja sille olisi kyllä tarvetta, ainakin silloin kun minä hääräilen keittiössä! ;) 


Kuvat lainattu.

2 kommenttia:

  1. Kiva näköisiä tuotteita, en tiennytkään tuosta uudesta sarjasta, kiitos vinkistä :) Mustavalkoinen väriyhdistelmä on kyllä tosiaan tyylikäs!

    VastaaPoista
  2. Anna: Joo ja niiden ei pitäisi olla tosiaan ihan järjettömissä hinnoissakaan kun ovat kerran tuollaista talon omaa mallistoa! :) Mä oon kanssa ihan rakastunut mustavalkoisen yhdistelmään! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)