tiistai 12. huhtikuuta 2011

Täpinää ja jännitystä!

Se, että sain poikaystävän viime viikonloppuna kotiin Lapista oli ihanaa jo itsessään! Mutta sen lisäksi se tiesi jotain muutakin! ;) Ette uskokaan kuinka täpinöissäni olen elellyt tässä viimeiset pari viikkoa! Jos pureskelisin kynsiäni, niin niitä ei varmaan enää olisi lainkaan jäljellä. 

Eilen se sitten tapahtui. Poikaystävä soitteli matkatoimistoon ja selvitteli vähän juttuja. Yksi asia johti sitten toiseen..Kyse on siis ensi talven lomasta ja samalla mun palkintolomasta. Joka on nyt sitten siis varattu, voi iik apuaa!


Sunnuntaina kun käytiin Jumbossa shoppailemassa, niin käytiin hankkimassa nämä 


Tarkoitus on siis snorklailla ja paljon! Viime kesänä Kreikassa kokeiltiin sitä ja taidettiin molemmat vähän hurahtaa! :) Nyt on siis hankittuna molemmille omat snorkkelit. Mun täytyy vaan alkaa ahkerasti treenaamaan kylpyammeessa ja järvessä tota snorklausta, kun välillä meinaa vähän paniikkia iskeä kun en osaa sitä tekniikkaa.

Lisäsin tälle tulevalle matkalle oman tunnisteen tuohon sivupalkin listaan, josta aiheeseen liittyvät postaukset löytää helposti. :) 

PS. Mä tuun niin kuolemaan niihin about viiteen rokotukseen, jotka tarviin. :( 

Kuva lainattu.

6 kommenttia:

 1. Oijoi, ihanaa. <3
  Ajattele, nyt saadaan pian nauttia lämpimästä kesästä ja sitten kun tulee taas kylmä ja ankean synkkää, pääset pois täältä. ;) heh..

  VastaaPoista
 2. RagDoll: Oijoi todellakin! <3 Toivottavasti joo tulis oikein kunnon inkkarikesä, niin se helpottais matkakuumetta :) on se ihanaa nähdä aurinkoa sitten keskellä pahinta kaamosta! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että se on nyt varattu! Varmasti ihan huippureissu tiedossa teillä :) Ja snorklaaminen on ihan parasta, mäkin kokeilin sitä ekaa kertaa vasta viime matkalla ja jäin ihan koukkuun. Meren alla on ihan oma maailmansa :)

  VastaaPoista
 4. Hanna: Niin on ihanaa joo, nyt se on varmaa ja voi hyvillä mielin odottaa! :) Ja ihanaa päästä Euroopan ulkopuolelle! Snorklaaminen on kyllä ihanaa, se on niin olla veden alla. :)

  VastaaPoista
 5. oi ihanaa, oon tosi onnellinen teidän puolesta!!! ja ootan jo innolla et pääsen nauttiin sun matkakuvista :))

  VastaaPoista
 6. S: Ihana kuulla, kiitos paljon! Lupasin juuri äidillenikin että kuvia tulee ja paljon. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)