tiistai 5. huhtikuuta 2011

Synttärilounas.

Kuten sunnuntaina jo vähän uhkailinkin, niin tein itse itselleni herkkulounaan synttäreiden kunniaksi! Harmi vain, että se piti väsätä kasaan aika nopeasti suht tiukan aikataulun takia, mutta ihan hyvää siitä tuli silti! Kaupassa käydessäni napsin koriin kaikkea mistä tykkään ja niistä tämä yksinkertainen, mutta herkullinen lounas sitten syntyi! :)

Lounas koostui siis pinaattipastasta, valkosipulimarinoidusta kanasta, jota jatkomaustoin itse, halloum-juustosta sekä minitomaateista. Kyllä muuten maistui hyvältä, etenkin se juusto! Namnam!


Tätä pitää kokkailla ehdottomasti myös jatkossa ja vaihtaa välillä kana kalaan! :)

2 kommenttia:

  1. Hei isot myöhästyneet synttärionnisttelut! :)

    Tuo Halloumjuusto esiintyy hirveän monessa reseptissä, millaista se on? muistuttaako rakenne kenties leipäjuustoa, jos se kerran kestää paistamista? Olen monesti meinannut kokeilla jotain reseptiä, mutta kyseistä juustoa ei meidän s-marketissa myydä ja isommassa kaupassa asioidessani en ikinä muista etsiä.. :)

    VastaaPoista
  2. Marika: Kiitos kaunis sinulle! :) Joo, mun mielestä osuit ihan oikeaan eli se muistuttaa hieman rakenteeltaan leipäjuustoa, mutta sitten taas maultaan on todella paljon suolaisempaa. Maussa voi ehkä hieman verrata fetaan. Sopii siis hyvin raikkaisiin ruokiin, esim. salaattiin tai vaikka vesimeloonin kanssa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)