tiistai 26. huhtikuuta 2011

Sporttinen pääsiäinen!

Meillä ei makoiltu pääsiäisenä juurikaan sohvalla eikä ainakaan herkuteltu suklaamunilla ja muilla. Pois meistä sellainen! :) Sen sijaan liikuttiin yhdessä ulkona ja oli kyllä niin hauskaa! Ei olla ennen paljon ulkoiltu yhdessä, mutta nyt siihen tulee kyllä muutos, jos se minusta yhtään kiinni! 


Sunnuntaina lähdettiin heti aamusta koko perhe tunnin lenkille lähimaastoja kiertelemään. Oli ihan rauhallista ja aurinkokin lämmitti mukavasti! Mua vaan taitaa alkaa vaivaamaan siitepölyallergia pikkuhiljaa ja pää olikin koko päivän raskas ja olo tukkoinen. Ei kivaa! Lenkin jälkeen poikaystävä vei minut Järvenpäähän syömään ja maltoin syödä ravintolassakin "vaan" vuohenjuustosalaatin. Oli kyllä hyvää ja ihanan kevyttä! Ei sillä, etteikö kunnon ravintolahamppari olisi kyllä maistunut.. ;P

Iltapäivällä lähdin sitten vielä äitini kanssa kävelemään vajaaksi tunniksi hänen lähimaastoihin. Ihanaa kun äiti muuttaa kohta tänne lopullisesti, niin sitten on melkein aina lenkkiseuraa - sekä minulle että koiruudelle! :) Tuon lenkin jälkeen olin kyllä aika kuitti. 


Eilen lähdettiin sitten kanssa aamusta pyöräilemään. Aluksi oli tarkoitus käydä vaan lataamassa mun matkakortti, mutta lenkille tulikin pituutta noin 20 km. Aika raskas lenkki oli, kun poikaystävä löysi suht isoja mäkiä noustavaksi! Hyvä vaan, niin saipa peppu ja reidet treeniä! Oli kyllä tosi kiva pyöräillä yhdessä ja ennen kaikkea kun sääkin oli tuollainen! Käytiin mm. Sipoon puolella ja Talmakin tuli nähtyä. :) 


Olispa viikollakin aikaa liikkua näin! Vaikka en ehtinytkään kertaakaan salille (kiitos koulutöiden) niin silti kaloreja tuli toivottavasti kulutettua jonkin verran! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana koira :D

  Meillä oli melko samanlainen pääsiäinen! Paljon ulkoilua ja liikuntaa. Kunpa olis useammin mahdollisuus vaan kuluttaa aikaa metsässä tai meren rannalla koiran kanssa..

  VastaaPoista
 2. kuullostaapa hyvältä :)

  lyhyelle urheilulle löytyy aikaa, vaikkapa mainostauoilta tai kirjaa lukiessa ja esim bodyrock sivustolta löytyy sellaisia lyhyitä kotitreenejä jos ei ole aikaa pitkiin jumppatuokioihin :) ja kävelylenkki koiran kanssa saa äkkiä lisätehoa kun kyykkäilee tai vaikka loikkii välillä ;)

  VastaaPoista
 3. Hihiih, olette liikkuneet entisellä kotiseudullani. Olen Järvenpäästä kotoisin ja käynyt Sipoossa ruotsinkielistä koulua :)

  VastaaPoista
 4. Jannika: Hih kiitos! :) Oon kyllä niin samaa mieltä, että olisi ihanaa jos olisi enemmän aikaa liikkua luonnossa koiran kanssa! Tekee hyvää! :)

  Minna: Joo hei kiitos vinkeistä! :) Kyllähän noi toki itsekin olen tiedostanut, mutta aina se on jotenkin tehokkaampaa jos joku muu vinkkailee! :)

  Cato: No sä olet sitten asunut varmaan aikas lähellä meitä! :) Sipoossa oli kivoja maisemia! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)