maanantai 18. huhtikuuta 2011

Lahjottu nainen.

Sain kyllä niin ihania syntymäpäivälahjoja, ettei mitään rajaa! En ole postannut niistä aiemmin, sillä halusin kaikki samaan postaukseen ja viimeisen lahjan sainkin vasta viime perjantaina opiskelijoiden kiireiden takia. Mutta odotus palkittiin, jos niin voisi sanoa!

Saamiani lahjoja kuvaa hyvin sana naisellinen. Vai mitäs sanotte seuraavista:


Diorin hajuvesi / Shampoo, hoitoaine, body lotion, käsi- ja huulirasva / lahjakortti Stockalle / Thomas Sabon käsikoru / ripsipidennykset


Love, love, love! Vaikka lahjat eivät olekaan enää pääasia synttäreissä, niin silti en voi kiistää olevani onnellinen noista lahjoista, joilla läheiseni minua muistivat! Kiitos kaunis niistä! Tämän rankan kevään jälkeen ne olivat kaikki ihan parhaita. :)

4 kommenttia:

 1. Oi ihania lahjoja!!<3 Ihana toi ripsienpidennysjuttu! :) Oliko Sabossa minkälaisia palasia valmiina? Ja heti pakko udella, että millä summalla pääset shoppailemaan Stokkalle? ;>

  VastaaPoista
 2. kyllä se on isonakin kiva saada lahjoja :) nyt vaan se määrä ei niinkään vaan laatu ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on todella naisellisia lahjoja pääset siis naiselliseksi naiseksi näitä käyttäessäsi =)
  Mukavaa pääsiäisviikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
 4. Hanna-Reetta: Joo, oli niin ihanaa kun kaveri tuli eilen laittamaan uudet räpsyttimet. Hemmotteluhoidot on niin jees lahja! :) Sabossa ei ollut muuta kuin se "aloitus"pala valmiina, mutta enköhön tässä ennen kesää hommaa siihen jonkun palan. Ja 100€ lahjakortin sain eli tiedossa on paljon shoppausta Stoccalla! ;)

  Minna: Niinhän se on, pakko myöntää kanssa! Hih! Ja lahjojen antaminen on myös kivaa! :)

  Päivi: Hih, kiitos kaunis sinulle! :) Oli kyllä ihanaa saada naisellisia lahjoja! Ja kiitos samoin sinulle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)