tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kevyt ruoka, kevyt olo.

Olen tässä herkuttoman huhtikuun ollessa käynnissä yrittänyt myös himpun verran kiinnittää huomiota syömisiini, siis muihinkin kuin niihin herkkuihin! Ei ole kiva kun vatsa turpoaa ilmapalloksi heti ruokailun jälkeen. Vatsani on siis vähän liiankin herkkä, odottelen milloin se alkaa reagoimaan jo säätiloihinkin. :D 

Tänään kotiduttuani koulusta, väsäsin itselleni seuraavanlaisen annoksen


Poikaystävä oli ostanut maustamattomia broilerinfileitä, jotka sitten ihan itse marinoin. Käytin marinointiin paprika- ja valkosipulijauhetta, vähän currya ja broilerimaustetta. Tuli kivasti makua! Lisäksi höyrytin vihanneksia. Niistä onkin tullut uusi lempparilisäke lautaselle, helppo tehdä ja maistuu hyvältä! Ennen en voinut kuvitellakaan syöväni parsa- tai kukkakaalia, mutta nyt nekin menee jo alas! Kaikkeen voi näemmä oppia. Lisäksi lautasella oli myös raejuustoa, josta saa proteiinia. Ekstralisänä oli sitten vielä valkosipulista perunasalaattia, jossa ei taida olla muuta hyvää kuin se maku. Tulee niin kesä mieleen! :) 


Semmoista ruokaa tällä kertaa. Ainakin lähti nälkä, sillä tuo kana on kyllä erittäin täyttävää! 

2 kommenttia:

 1. Ihan hyvännäköistä!
  Äkkiä tosiaan oppii tykkäämään kasviksista, niistäkin, joista ei olisi voinut uskoakaan tykkäävän. Nykyään himoitsen parsakaalia, vaikka ennen en sitä syönyt kirveelläkään.

  Olen viljattomalla ja mahdollisimman vähäsokerisella ja lisäaineettomalla ruokavaliolla, hyvinvoinnin takia :)
  Suosittelen.

  VastaaPoista
 2. Jannika: Kiitos! :) Se oli ihan hyvää ja ennen kaikkea nopeasti tehtyä ruokaa! Joo näemmä sitä voi näin vanhanakin oppia tykkäämään uusista mauista, hyvä homma! Suon ruokavaliohan kuulostaa sitten hyvältä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)