torstai 14. huhtikuuta 2011

Kevät tulee kotiinkin.

Sen lisäksi, että seuraan innolla ja ennen kaikkea tiiviisti äitini muutto- ja sisustusprosessia, niin samalla pitäisi pikkuhiljaa päivitellä tätä omaakin kotia kevätkuntoon. Ette uskokaan, kuinka ihanaa on kun on parvekelasit! Ennen on pitänyt aina talven jäljiltä siivota, lakaista ja puunata parveketta plus sisustaa se, mutta eipä enää! Nyt on lattiakin puhdas ja kalusteetkin paikoillaan valmiina. Pieni päivitys vaan ja se on siinä!

Tilasin H&M:ltä hieman kotijuttuja. Osan pidin, osan lähetin takaisin. Kotiin jäi seuraavat:


Koiralle lelukoppa. Koiran lelut ovat aina pitkin ja poikin tai sitten ne vievät tilaa kaapissa. Mutta ei enää! Nyt ne on helppo säilyttää tuollaisessa tyylikkäässä kangaskorissa, joka ei huuda olevansa koiran lelukoppa. Nanna tykkää! Ja tykkäisi vielä enemmän, jos koiruus osaisi siivota myös ne lelut sinne..huoh.


Kaksi keväistä koristetyynyliinaa. Ihan freesiä! En vielä tiedä laitanko nämä parvekkeelle vai sohvalle, saas nähdä kumpaan sopii paremmin. :)

Parvekkeelle pitäisi hankkia vielä matto, mielellään räsy sellainen. Vaikka meillä onkin se puinen laatoitus, niin silti kaipaan mattoa kovasti! Lisäksi haluan yhden ruukkukukan ja amppelin. Enempää kukkia meille tuskin tulee tänä kesänä! Semmoisena bonushimotuksena haluaisin sinne parvekkeen lattialle semmoisia istuintyynyjä tai rahin, jossa voisi lepuuttaa jalkojaan..pitää neuvotella toisen osapuolen kanssa.. :) 

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä juttuja olet löytäny! :) Itse olen haaveillut joulusta saakka H&M:n pellavalakanoista, mutta huomasin meidän tuplapeiton olevan eri kokoa kuin lakanat..

    Lasitettu parveke on varmasti huippu! Mä olen täällä innoissani jo siitä, että meillä tulee olemaan parveke, nykyisessä kun sitä ei ole. :)

    VastaaPoista
  2. Marika: Kiitos kaunis sinulle! :) Onneksi huomasit ennen tilausta, että lakat ovat eri kokoiset, olisi voinut tilauksen jälkeen harmittaa! Ja joo, lasitettu parveke on kyllä huippu, nyt vasta sitä osaa arvostaa! Ihmettelen miten ollaan ennen tultu toimeen ilman. :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)