lauantai 23. huhtikuuta 2011

Kevään ensimmäiset!

Tässä pääsiäsen aikana on tullut tehtyä pari kevään ensimmäistä juttua! Ihanaa kun on kevät! Tätini kävi meillä eilen ensimmäistä kertaa kylässä ja oli kyllä niin ihanaa! Oli erittäin tärkeä vierailu minulle ainakin. Niin hassua kun aina puhelimessa rupatellaan kaikista asumis- ja sisustusjutuista, mutta ikinä aiemmin hän ei ollut nähnyt kotiamme. :) Kovasti saatiin kehuja ja mikäs sen mukavampaa!

Sain häneltä myös kevään ensimmäiset oikeat kukkaset. Ihania orvokkeja amppelissa! Näyttää parvekin heti ihan erilaiselta! Tykkään kovasti orvokeista kukkasina ja tuo värikin on niin kaunis! Nyt tuli heti hirveä tarve käydä ostamassa lisää kukkasia! Nyt niitä voisikin jo ostaa, kun ei ole oikeastaan enää yöpakkasia ja vielä kun meillä on nuo lasit lämmittämässä..


Toinen kevään ensimmäinen juttu toteutettiin tänä aamuna. Poikaystävä vei minut nimittäin moottoripyöräajelulle ja voi että sitä vauhdin hurmaa! Vielä pari vuotta sitten en olisi voinut mitenkään kuvitella istuvani moottoripyörän kyydissä, mutta kerran kun pääsin kyytiin, niin nyt olen ihan hurahtanut! Vielä oli vaan aika viileää, mutta jos sitä pääsisi vaikka kesällä paremmilla ilmoilla sitten taas kyytiin. :) Moottoripyöräily tietää kyllä niin kevättä!

3 kommenttia:

 1. kauniit orvokit! ihanan kesäinen fiilis tuli :)
  voi mä en oo vielä ehtiny moottoripyörän kyytiin, mies kävi jo kerran päristelemässä. ehkä minäkin pian pääsen mukaan ;)
  ja APUA mikä munkki tos ylhäällä :P

  VastaaPoista
 2. S: Orvokit on ihania kukkia! Ja ihanaa kun on parvekkeella nyt eläviä kukkia! :) Toivottavasti säkin pääset pian moottoripyöräilemään, se on niin kivaa! Ja tommosia munkkeja syödään toivottavasti viikon päästä.. ;)

  VastaaPoista
 3. Itse ostin kans eilen ekat orvokit, ja onhan ne kauniit <3 Ihanaa kun kesä tulee!!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)