keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kaipaus!

Poikaystävä lomailee tämän viikon Rukalla ja me puolestaan pidetään koiruuden kanssa kahdestaan tätä kotia pystyssä. Tässä se taas huomataan, ettei sitä toisen ihmisen tärkeyttä huomaa ennen kuin hän on ihan liian kaukana. Päivät tuntuvat tosi pitkiltä ja raskailta, kun kaikki kotitouhut ja muut pitää hoitaa yksin. Eikä ole iltaisin edes juttuseuraa. Siellä Rukalla taitaa olla tosi kivaa, kun eipä me olla lomailijoista paljon mitään kuultu. Taidetaan ikävöidä koiruuden kanssa vaan yksipuolisesti . :(

Taitaa koirallakin olla aika ikävä isukkiaan, sillä yleensä se leikkii vain hätätapauksessa mun kanssa, mutta nyt ollaan lähes joka ilta leikitty. En oikein edes tiedä, miksi se ei tykkää leikkiä mun kanssa. Tietysti sillä, että mä komennan ja raivoan, voi olla jotain tekemistä asian kanssa. :) 


Joka tapauksessa me kaivataan avopuolisoa ja koiraisukkia, koska se nyt vaan sattuu olemaan maailman paras ja tärkein. Se osaa leikkiä ja helliä. Se osaa laittaa ruokaa ja se vie (yleensä) koiran kiltisti ulos. Se lämmittää iltaisin mua sohvalla ja leikkii samalla koiran kanssa. Se hakee karkkia kaupasta. Tulispa se jo kotiin!

9 kommenttia:

 1. Voi että tuo teidän hauva on ihana, niin sulonen :) Tsemppiä teille kahdelle odotukseen :)

  VastaaPoista
 2. Janet: Hih, kiitos sinulle! Onhan se aika persoonallisen näköinen, kieltämättä! :)

  VastaaPoista
 3. Voi sua, osaa ne miehet joskus olla ihaniankin♥ Äkkiä tää viikko menee, koita nauttia ihan omasta ajasta. Tee kaikkia tyttöjen juttuja esim. kauneushoitoja tai pidä tyttöjen ilta :)

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä totta, että toisen tärkeyden huomaa silloin, kun se on poissa.
  Yritä nauttia omasta seurastasi, kullä se kulti sieltä kotiin tulee :)

  VastaaPoista
 5. Maria: Hih, niin ne osaa! Mitä olisikaan elämä ilman miehiä! :) Harmi vaan, että tämä viikko on ollut suoraan sanottuna niin syvältä eli kaiken muun töiden ja koulun lisäksi on saanut unohtaa. Ehkä siksi tämä on tuntunut niin raskaalta..

  Satu: Mä nautin koulutöiden seurasta! :D Ei vaan, kyllä mä olen koittanut myös ottaa kaiken irti tästä omasta ajasta. Toisaalta se on harmi, että sen toisen tärkeyden huomaa vasta kun hän on poissa, mutta minkäs teet. Hyvä että edes silloin! :)

  VastaaPoista
 6. Voi ei, ikävä on niin kauheeta! Mutta se jälleennäkeminen on ihanaa ja siinä ikävöidessä todella muistaa sen miksi toinen on niin rakas, kun arjen keskellä se saattaa välillä unohtua. :)
  Aivan valloittava koirakaveri sulla!
  Ja hei, tsemppiä ja jaksamista oppariin! :)

  VastaaPoista
 7. Minna Karoliina: Totta! Et uskokaan kuinka odotan jo sitä, että ovi kolahtaa ja reissaaja kotiutuu! :) Ja kiitos koiruus kiittää! :)

  VastaaPoista
 8. Voi kun tuli hyvä mieli tästä!
  Olet kyllä ihana, luulisi miehen tulevan pian innoissaan kotiin, kun siitä niin kauniisti kirjoitetaan! =D

  VastaaPoista
 9. RagDoll: Hih ihana voi kiitos! :) Kyllä se kuulemma ihan hyvillä mielin palaa kotiin, viimeistään ylihuomenna! Jee! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)