keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Askeleen lähempänä.

Yksi etappi on taas jäänyt taakse matkallani kohti kandiksi valmistumista! Joko tämän aiheen postaukset tulevat ulos korvistanne? No, kuitenkin! Eilen siis palautin semmaversioni. Huh, että se osasi olla jännää! Moneen kertaan tarkistin, että työ on ulkoasultaan siisti ja kaikki näyttää muutenkin olevan ok. Palautin työn siis nettiin ja voi itku, että sen "lähetä"-napin painaminen oli vaikeaa! En edes ymmärrä miksi, sillä tulen korjaamaan työtä vielä. Tämä oli vasta ensimmäinen palautus. Silti se työ tuntuu jo niin valmiilta, siinä on jo kansilehtikin! Enää se ei ole vain irrallisia kappaleita ja punaisella maalattuja "tee tälle jotain" kappaleita. 

Palautettuani ensimmäisen version, olen samalla lähempänä myös palkintoani, jonka aion ostaa itselleni kunhan työ on hyväksytty! Sen verran iso uurastus tämä on ollut, että jonkin palkinnon haluan ja onhan se sitten samalla myös muisto

Palkinnoksi olen kaavaillut seuraavaa ihanuutta: 

Ihana!!! Kesäinen laukku, jota koristaa söpö hevonen. Heppatyttö tykkää! Tykkään muutenkin kovasti Longchampin laukuista. Sopii töihin ja kouluun. Voi sitä onnenpäivää, jos ja kun saan käydä ostamassa tuon itselleni!   

Kuva lainattu

11 kommenttia:

 1. Onnea paljon työn etenemisestä! :) Tuollainen palkitsemissysteemi voisi olla hyvä, josko saisin sillä omatkin syventävät etenemään..? :D

  VastaaPoista
 2. Marika: Kiitos kiitos ihana! :) Kyllä mulla on ainakin auttanut tämä palkitsemissysteemi, joten suosittelen kokeilemaan! :)

  VastaaPoista
 3. paljon onnea tästä etapista!! kaunis tuo laukku :)

  VastaaPoista
 4. Onnea paljon!! Täälläkin haaveillaan jo valmistumisesta, ja siitä palkinnosta, joka on itselle luvattu Longchampin tai Mulberryn laukku, sitten kun tutkintotodistus on kädessä. Siitä haaveilu tosiaan tuo lisämotivaatiota tuohon opiskeluun. :)

  VastaaPoista
 5. Oi vitsi, onnea ekasta palautuksesta, kohta se sitten onkin ihan oikeasti valmis! Ja kandin tasoisesta kouluhommasta todella voi ja kannattaakn palkita itsensä. :)

  VastaaPoista
 6. Onnea! Mullakin olis kandin palauttaminen jo ajankohtainen asia, mutta oo ehkä tiedostamatta viivytellyt sitä ja löytänyt kaikkea pikku korjailtavaa. Meidän tiedekunnassa eikä töissäkään ei arvosteta kandia pätkän vertaa ja ihan sama palauttaako sen kolmantena vuonna vai juuri ennen valmistumista..

  VastaaPoista
 7. Oi että, hienoa että oot saanut kandin jo tuohon vaiheeseen :) Varmasti olet laukkusi ansainnut!

  VastaaPoista
 8. S: Kiitos kaunis paljon! Vielä olisi pari etappia jäljellä. :)

  Autumn Savannah: Kiitos sinullekin ja tsemppiä myös sinne! Mukava palkinto tuo kyllä kivasti tarvittavaa lisämotivaatiota! Ei muuten kuulosta Mulberryn laukkukaan yhtään hullummalta! :)

  Kersti: Kiitos kiitos! Joo, vielä olisi pari juttua edessä, mutta nyt kyllä ainakin tuntuu siltä että se isoin urakka alkaa olla jo takanapäin. :)

  Hanilo: Kiitos! Onpa kurjaa että teidän tiedekunnassa ei arvosteta kandia, onhan se sentään monien opiskelijoiden eka tutkinto! Eikä mikään pikkujuttu! :) En tiedä paljonko sitä arvostetaan omalla työpaikkallanikaan, mutta pääasia onkin että se on tärkeä asia itselle. :)

  Minna Karoliina: Eikös vaan olekin! :)

  Hanna: Kiitos ihana! <3 Innolla ootan sitten sun kandin tekoa ensi syksynä! ;)

  VastaaPoista
 9. Heippa!
  Sellaista utelisin että onko Breon kello ollut hyvä? Olen lähdössä reissuun ja pähkäilen pitäisikö kyseinen kello matkalla ostaa, taxfreessä tyrkyttävät niin edulliseen hintaan ;)
  Löysin blogiisi tuota kelloa googlettamalla, ja täällä näytti niin kivalta että luin moooonta sivua muitakin juttujasi. Seurailemaan jään :)

  VastaaPoista
 10. maisamiisa: Heippa ja voi kun kiva kun kommentoit! :) Uudet lukijat lämmittävät aina mieltä! :) Joo Breo on kyllä aika halpa tax-freessä, siksi minäkin sen ostin silloin lähes vuosi sitten. Lähinnä kokeiluun. :) Paljon en ole Breoani käyttänyt, sillä otin M-koon, vaikka S-koko olisi ollut parempi. Mutta toimivuudeltaan ja kätevyydeltään kello on kyllä ihan hyvä! Etenkin urheillessa! :) Mutta se oikea koko kannattaa tosiaan miettiä tarkkaan, sillä rannekettahan ei voi mitenkään säätää..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)