sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

2/4

Tällä viikolla on taas viety Nannaa! Kandin palautus painaa kivasti päälle ja viikonloppukin vierähti ylitöissä. Rakas bloggausharrastus kärsii! 

Viime viikonloppuna hehkutin kuinka helppo tämä herkuton huhtikuu on ollut. Mietin itsekseni, että syönkö öisin unissani suklaata ja karkkia, kun eihän tämä ennen ole ollut näin helppoa! Pohdintani ratkesi, kun poikaystävä palasi kotiin Lapista. Totta kai herkuton huhtikuu on helppo, jos on yksin kotona eikä kukaan mässytä herkkuja vieressä! Poikaystävä toi siis haastetta peliin. Onneksi hänkin on syönyt kuluneella viikolla herkkuja kohtuudella!

Mutta karkkia ei ole vaan tehnyt mieli. No okei, olisiko ollut keskiviikkona kun teki mieli salmiakkia. Hassua sinänsä, sillä syön salmiakkia ehkä kerran vuodessa. :) No sekin himo saatiin taltutettua muilla keinoin! Kuivilla siis olen vielä ja herkutonkin on puolessa välissä. 


Itselleni on tainnut olla kyllä aika pelastus tämä kiire, sillä kun ei ole aikaa maata sohvalla ja katsella telkkarista houkutuksia, niin niihin ei tule myöskään hairahdettua. Onhan tämä ihan kivaa, kun sujuu helposti. Tosin tiedän, että jos nyt saisin luvan syödä yhden karkkipussin, niin siitä se alamäki taas alkaisi..olen kai vähän sellainen kaikki tai ei mitään-tyyppi.

Se on ehkä ollut hienoinen pettymys, ettei painoni ole laskenut yhtään. Eihän se tässä ole itsetarkoitus, mutta luulin vain että se laskisi kun ei syö yli puoltakiloa karkkia viikossa ja siihen päälle pullat ja muut. :( Ehkä sitten joskus... 

2 kommenttia:

  1. Toi on paha, jos mies mussuttaa vieressä herkkuja! Meillä on kotona sama juttu. Jäätelöön olen sortunut, kun mies sitä on pirtelöön välillä tunkenut,mutta pahin addiktio, eli karkit pysyneet aika hyvin poissa. Pähkinöitä ja hedelmiä tilalle, mutta tiukkaa on tehnyt! ;)

    VastaaPoista
  2. RagDoll: Niin miehet! :D Aina mässyttämässä herkkuja vieressä, niin yritä nyt sitten siinä pitää huolta omasta kropasta. :D Mäkin oon korvannut karkit juurikin pähkinöillä ja hedelmillä. Onhan ne hyviä, mutta pakko myöntää että kunnon hedelmäkarkit olis nyt niin jees! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)