keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Toivottavasti viimeinen!

Enpä olisi kyllä ihan heti uskonut, jos joku olisi minulle sanonut pari vuotta sitten, että tällä viikolla minulla tulee (toivottavasti!) olemaan viimeinen kanditutkinnon tentti. Jos siis kypsyysnäytettä ei lasketa mukaan. Aika uskomatonta. Tosin tuo viimeinen tentti on kirjatentti, joka käsittää sen mukavat neljä kirjaa. Aihekin on niin mielenkiintoinen kuin tutkimusmenetelmät. 


On kyllä ollut aika raskasta lukea töiden lomassa tuohon tenttiin. Onneksi sentään tajusin aloittaa kerrankin ajoissa! Saatan jopa ehtiä kertaamaan aluetta hieman ja se on uutta se! Olen saattanut näinä päivinä herätä aamulla kuuden aikaan, lukea noin klo 11 asti ja sen jälkeen mennä iltavuoroon töihin. Kyllä siinä tulee päivälle mittaa. Yhtenä päivänä lisähaastetta toi mm. se, että silmiäni särki aivan älyttömästi. En voinut pitää niitä oikeastaan ollenkaan auki. Koitin nukkua, ottaa särkylääkettä ja laittaa silmätippoja..Yritä siinä sitten lukea! Kaikkia oireita sitä koulun takia saakin!

Pitäkää peukkuja ettei tätäkin kirjatenttiä tarvitsisi tehdä kahdesti, kuten aiemmin syksyllä kävi!

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja jaksamista sinne! Sun lukupäivät ne vasta tehokkaita onkin mun kouluviikkoihin verrattuna. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea kokeeseen, toivottavasti viimeiseen sellaiseen! :)

  VastaaPoista
 3. Kersti: Hih, kiitos paljon! Mä kävin just kauhistelemassa sun hulluja viikkoja ja totesin ettei nää mun päivät ole mistään! :D

  Hanna-Reetta: Joo toivotaan kovasti ettei tarviisi enää uusia, ei jaksaisi! :P Kiitos sullekin!

  VastaaPoista
 4. Jaksamisia lukemiseen! Muistahan pitää välillä taukojakin. Myös ennen kuin silmät ovat aivan sanomassa sopimustaan irti.. :)

  VastaaPoista
 5. Marika: Kiitos sinulle! Täytyy yrittää joo pitää taukoja vaikka kello käy uhkaavasti koko ajan lujempaa ja lujempaa. Toisaalta sitä toivois että olisi jo perjantai ja koko tentti myöskin ohi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)