tiistai 22. maaliskuuta 2011

Taistoon, käy!

Ehkä vähän karu otsikko, myönnetään. Maailmalla oikeasti käydään taisteluita tällä hetkellä, mutta tämä oli nyt vain ensimmäinen otsikkoidea ja tuossa se nyt sitten on. 

Minun nimittäin pitäisi käydä taisteluun ehkä yhtä maailman kuvottavinta asiaa vastaan, nimittäin selluliittiä! Oh dear! Täytyy jälleen myöntää, että olen ollut ehkä hieman pää pusikossa tämän asian suhteen: luulin nimittäin, että selluliittiä olisi vain hieman iäkkäämmillä ja ehkä hieman kookkaammilla ihmisillä, mutta eivät nyt menneet luulot ihan nappiin. Kyllä sitä löytyy tämänkin naisen takamuksesta, reisistä ja mikä pahinta sääristä (kuinka kuvottavaa!) ja voin sen ihan tässä julkisesti myöntää. Ja nyt siitä pitäisi päästä sitten eroon, mieluusti ennen kesää ja lopullisesti! Aika suuri haave! Ruokavalion muutos olisi aika suuri juttu tuossa eroon pääsemisessä, sillä selluliittihän on sitä elimistöön kertynyttä jätettä. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Olen myös alkanut tosissani nyt kuoria ja kuivahieroa noita ongelmakohtia. Pitäisi varmaan hankkia testaukseen sellainen kunnon kuivaharjaukseen tarkoitettu harja. Tällä hetkellä olen käyttänyt vain kuorintahanskaa. 

Ei kyllä tee paljon mieli esiintyä kesällä niukoissa alaosissa, bikineistä puhumattakaan, jos en pääse eroon tästä ongelmasta!! Olisiko teillä antaa jotain kultaisia vinkkejä tähän taistoon? :)

9 kommenttia:

 1. ei valitettavasti ole antaa muuta vinkkejä kun liikunta :D sama ongelma on tääläkin pebassa ja ilomielin kelpais ne vinkit mullekin, mihinkää ihmerasvoihin en usko ;P

  VastaaPoista
 2. mine: Kun ei se liikuntakaan oikein tunnu auttavan! Möh. En mäkään usko mihinkään ihmerasvoihin, sillä miten ne voisivat poistaa jotain mitä olet suusi kautta sisälle kehoosi pistänyt. Ehkä ne voivat lievittää tilannetta, mutta silti. Kaikista paras taitaisi olla se ruokavalion muuttaminen sekä vedenjuonti, sillä se poistaa niitä kuona-aineita. :)

  VastaaPoista
 3. Muistelenpa jostain kuulleeni, että selluliittia aiheuttaa myös kaikki kemikaalit ja muut myrkyt(esim torjunta-aineet), joita on oikeastaan kaikessa mitä suuhumme laitetaan. Myös vedessä, kun on sinne pelloilta jne levinnyt.
  Että jossei ne muhkurat kovasta yrittämisestä huolimatta häviä, niin älä ihan lohduttomasti soimaa itseäsi! :)

  VastaaPoista
 4. Et ole ainoa! ;) Ei se todellakaan kokoa katso, monesti kiinni ruokatottumuksista tai sitten vain perimästä.
  Itse olen mokannut ja herkutellut vuosia pitsalla ja muulla epäterveellisellä ja sehän näkyy. Kuivaharjausta kehiin ja vähän rukouksia. =D haha. Itsellä ei ole hurjia ihmeitä kyllä tapahtunut, mutta näillä mennään.
  Onneksi ruskettuneessa ihossa ne eivät näytä niin kamalilta, kuin kalpeassa, eli väriä pintaan! ;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Joo, niin se taitaa tosiaan olla, että kaikki paha sitä aiheuttaa. Kuona-aineittahan kun se selluliitti kerran on. :( Jollain pitäis saada tuo aineenvaihdunta nopeammaksi..Aika karua, että niin moni asia aiheuttaa sitä..

  RagDoll: Onneksi, muuten olisin ihan paiseissa! ;) Kiitos muuten sinulle ihana kannustavasta kommentistasi! :) Joo, mä oon kanssa miettinyt että jotain väriä vois olla hyvä saada pintaan, sillä ruskettunut iho on kauniimpi. Tai sitten vaan pidän pitkät housut koko ajan jalassa. :D

  VastaaPoista
 6. Moikka,

  joo sellaria voi ilmetä kellä tahansa koosta riippumatta:) Tärkeää vedenjuonti, liikunta ja ofc ruokavalio! ite oon muka huomannu että kun syön paljon karkkia ( suuri pahe) niin heti olen näkeväni sitä, mutta sitten kun onnistun karkinsyöntiä vähentämään niin se on haihtuvinaan...hahah:D

  ps. Löysin blogisi vasta äskettäin ja lueskelin sitä läpi:) Sulla on kiinnostavia kirjoituksia esim. herkuttomasta kuukaudesta! Yritin pitää tän kuun karkittomana, mutta enpä tietenkään ole siinä onnistunu;P varoituksen sanana jos satut menemään blogiini: herkullisia karkkikuvia:)

  Ihanaa keskiviikkoa sinulle,
  Laura

  VastaaPoista
 7. Laura: Moi ja kiva kun löysit blogiini ja jätit vielä kommenttiakin, kiitos siitä! :) Karkista on kyllä niin mielettömän vaikea luopua, että välillä ihan itkettää. Tota vedejuontia pitäisi ainakin omalla kohdalla lisätä hurjasti! :) Pitäisköhän munkin pitää muuten taas herkuton kuukausi ;) Käynpä ainakin vilkaisemassa sinun blogiasi! :)

  Kivaa loppuviikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
 8. En tiedä miten se oikeasti toimii, mutta kuulin tosi paljon kehuja kuiva kuppaamisesta. Sillä saisi kuulemma nopeasti tuloksia aikaan. =)
  Itse aijon heti kokeilla, kun kukkaro antaa myöden. ;)

  http://nailfix.valmiskauppa.fi/fitjar-kuppauskupit-c-122.html

  VastaaPoista
 9. RagDoll: Ohoh, tuollaisesta en ole kuullutkaan! Kaikki toimivat keinot olisivat kyllä enemmän kuin tervetulleita joten kiitos vinkistä! :) Kirjoittele sinäkin kokemuksia, jos ehdit kokeilla ennen minua. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)