sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Sisustetaan Pentikillä.

Olen jo monen vuoden ajan ollut Pentik-fani. Tykkään heidän ajattomista, mutta silti niin tyylikkäistä tuotteista. Valikoimasta löytyy melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen jotain sopivaa! Meidän kotoa löytyy mm. Pentikin lampunvarjostinta ja -jalkaa, tabletteja, astioita ja kynttiläpidikkeitä. Olen myös antanut jonkun verran tuotteita lahjaksi

Nyt kuitenkin surffailin Pentikin nettisivuilla silmällä pitäen tulevaa sisutusprojektia äidin uudessa asunnossa. Ja löytyihän sieltä vaikka mitä kivaa! Meidän täytyy lähteä yhdessä käymään tehtaanmyymälässä, se kun ei ole edes kaukana. 

Tällaisia ihanuuksia löysin. Varsinkin tuo tämän kevään uutuus eli Crocus miellyttää omaa silmääni. 
Kollaasissa on mm. Crocus ripsitabletti ja varjostin. Myös Luna kynttilälasi olisi kiva, esimerkiksi ruoka- tai sohvapöydälle koristeeksi. Keittiöön puolestaan Sara-liina söpöine hapsuineen. 

Tästä kollaasista löytyy puolestaan pallolampunjalka, jonka itse olen ainakin jo nostanut melkein legendan arvonimeen. :) Tykkään myös vekkipeilistä, joka sopisi esim. eteiseen tai makuuhuoneeseen. Oma uusi suosikkini on tuo pallokynttilänjalka, joka on niin ihana! Sopisi meillekin moneen paikkaan. :)

Kuvat lainattu.  

6 kommenttia:

 1. Pentikillä on aina kaikkea ihanaa! :) Keväällä varsinkin tekee mieli hamstrata sieltä vaikka mitä kivaa kotiin..

  VastaaPoista
 2. Elbu: Niin totta! :) Meillekään ei oo tullut kotiin pitkään aikaan mitään uutta ja kivaa.. :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin olen juuri samaista pallokynttilänjalkaa hipelöinyt Pentikillä useaan otteeseen, mutten ole vielä keksinyt sille kodissamme paikkaa. Heti, kun sen keksin, se taatusti kulkeutuu kaupasta kotiin :)

  VastaaPoista
 4. Täällä kans yks pentik-fani! Nuo lampunjalat on olleet ostoslistalla jo pitkän aikaa. :)

  VastaaPoista
 5. Sinisilmä: Sinä se osaat sitten olla järkevä, jos et osta ennen kuin olet keksinyt sille paikan. :) Voi olla että jos itse eksyisin Pentikin liikkeeseen, niin juurikin tuo pallokynttilänjalka lähtisi mukaan. :)

  Hanilo: Pentikillä on kyllä kaikkea kivaa, niillä on niin ihanan monipuolinen valikoima! :)

  VastaaPoista
 6. Pentikin tuotteet on kyllä aina niin kauniita ja klassisia. =)

  Jos ei meinaa jollekin keksiä lahjaideaa, niin Pentikin lahjakortti on aina varma valinta. ;)
  Aina sitä toivoo myös, että sellainen paljastuisi myös omasta lahjapussukasta. hehe..

  Tuota lampunjalkaa löytyy omasta kodista parilla eri koolla, mutta en ole vieläkään löytänyt sopia varjostimia! =D Pentikin omat olisi täydelliset, mutta kun en millään raaskisi pulittaa 60 euroa kahdesta varjostimesta.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)