lauantai 12. maaliskuuta 2011

Pinkkejä juttuja! ♥

Tänään olisi tarkoitus suunnata juhlistamaan pienimuotoisesti rakkaan ystäväni syntymäpäiviä. Itse asiassa oikea päivä oli jo viime viikolla, mutta minkäs opiskelijana teet kun aikataulut eivät tee poikkeusta edes syntymäpäivien kohdalla, mur! Tosin kyllä me ehkä hieman kilisteltiin laivallakin etukäteen tätä vuosipäivää. :)

Mukaan lähtee myös pinkki paketti! Kun ostin tuota lahjapaperia, niin poikaystävä pyöritteli päätään, että eikö me ikinä aikuistuta. Kaikki on vieläkin pinkkiä tai Nalle Puhia. Ei meistä tulekaan ikinä niin aikuisia, että luovuttaisiin hömpistä jutuista ja väreistä! Kyllä niitä punaisia ruusukortteja ehtii keräillä tarpeeksi sitten myöhemminkin... 


Paketin sisältö jääköön ainakin toistaiseksi salaisuudeksi, sillä ystävätär lukee tätä blogia..menisi yllätys piloille! Jotain kivaa ja hyödyllistä on kuitenkin pakettiin kääräisty! 

Niin ja toinen ihana ja rakkauden pinkki asia!! Toista rakasta ystävääni kosittiin reilu viikko sitten ja hän vastasi myöntyvästi! Aivan ihanaa, olen ihan fiiliksissä! Sitä kosintaa oltiin jo nimittäin "hetki" odoteltu..Nyt vain odotellaan sitten niitä vuosisadan häitä, hih!

4 kommenttia:

 1. Pinkistä lahjapaperista ei saa koskaan kasvaa liian isoksi: kuvasi lahjapaperi on IHANAA!<3<3 Mie rakastan lahjojen ostamista ja eritoten niiden käärimistä pakettiin! :) Jouluna oon ihan fiiliksissä paketoinnista! :D

  VastaaPoista
 2. Hanna-Reetta: Hih, se on kyllä joo aika sööttiä, kieltämättä! :) Mäkin tykkään antaa lahjoja ja nyt oonkin jo miettinyt samaisen ystävän nimipäivälahjaa.. :)

  VastaaPoista
 3. ihana pinkki paketti munki mielestä :)
  voih, milloinkahan on sun vuoro ;)

  VastaaPoista
 4. S: Hih, kiitos! :) Toivottavasti se olisi edes joskus, olisi kyllä niin ihanaa! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)