maanantai 7. maaliskuuta 2011

Papuja.

Tulipa bongattua jostain ohjelmasta, en kylläkään muista mistä, pienoinen sisustusvinkki. Ja vieläpä hyväntuoksuinen sellainen. Nimittäin kahvinpavut! Olen aiemminkin bongaillut lehdistä kuvia, joissa on käytettyä papuja sisustuselementtinä, mutta koskaan en ole saanut ostettua niitä itselle kotiin. 


Eilenpä sitten pysähdyttiin kauppareissulla kahvihyllyn eteen ja napattiin mukaan pussillinen kokonaisia kahvipapuja. Pussi oli kooltaan noin parisataa grammaa, mutta yllättävän paljon siitä riitti, sillä laitoin papuja neljään eri astiaan. Nytpä vessassamme tuoksuu miellyttävästi kahvilta! Laitoin papuja myös kynttilälaseihin olohuoneeseen, mutta koska olohuone ei ole tilana suljettu, niin se tuoksu pääsee leviämään eikä ole niin voimakas. Mutta on ne silti ihan hauska pieni lisä! :) 

6 kommenttia:

 1. hei kiva idea!kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli häissä kahvinpapuja isoissa konjakkilaseissa ja niissä valkoiset kynttilät, ulkona terassin kaiteella oli pilttipurkeissa papuja ja tuikut. Tykkäsin todella paljon ja olen käyttänyt samoja kikkoja täällä kotona :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä kiva idea! :) Sekä näyttää että tuoksuu hyvältä, vähän niin kuin kaksi kärpästä samalla iskulla! ;)

  VastaaPoista
 4. V: Hih, ole hyvä vaan! :)

  Cato: Oih, oli varmaan kaunista! :) Mä kun tykkään vielä niin kovin kahvin tuoksusta, niin tuo on kyllä niin kiva koriste! :)

  Anna: Niin totta! :) Ja suhteellisen halpa koriste vielä kaupan päälle. :)

  VastaaPoista
 5. Oi ihana, tän vinkin aion kyl hyödyntää, ihana kun joka paikassa tuoksuu sitten kahvi :)

  VastaaPoista
 6. Anna: Hihi, siihen jää kyllä koukkuun! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)