perjantai 25. maaliskuuta 2011

Onhan se viikonloppu tämäkin.

Viimeinen viikonloppu tuolla työpaikassa! Sen jälkeen teen enää neljä vuoroa ja se oli sitten siinä kiitos hei. Lasken koko ajan noita työpäiviä ja -tunteja, joita on jäljellä, sen verran odotan poispääsyä! Ehkä kertoo jotain..

Monesti perjantaisin bloggaajat hehkuttavat kuinka on ihanaa kun viikonloppu alkaa ja saa vain olla! Meidän perheessä ei kyllä tänä(kään) viikonloppuna vain olla. Välillä tuntuu, että arkisinkin elämä on rauhallisempaa. Itse olen nimittäin huomenna aamuvuorossa töissä, eli kello soi 5.30. Jepjep. Poikaystävä on sen sijaan koko viikonlopun ylitöissä. Itse teen lopun viikonlopun kandia otsa hiessä ja sitten olisi yksi toinenkin tehtävä. Vähän äidin muuttoa, toivottavasti treenausta ja ruokaakin jossain välissä! Olen oikeasti tosi onnellinen, jos ehditään sunnuntai-iltana katsomaan poikaystävän kanssa Idols! :) 

 Tohon kun pääsis niin olis bueno!

Eniten kaipaan normaaleissa viikonlopuissa sitä, että saa nukkua pitkään (pidempään kuin 6.30) ja saa treenata salilla rauhassa. Ei tarvii koko ajan miettiä, että nytkin pitäisi tehdä sitä ja tätä. Ehkä tämänkin viikonlopun jaksaa taas raataa, kun tietää mitä kaikkea kivaa on tiedossa ensi viikolla, juhlintaa juhlintaa! Sitä odotellessa..

Kivaa viikonloppua teille, jotka saatte siitä nauttia ja tsemppiä teille, jotka raadatte kuin hevoset! Olen messissä.   

Kuva lainattu

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinnekin! Itse kuulun raatajien ryhmään ;) Tosin tänään ei pidä valittaa, lähdin kolme tuntia ennen työajan loppua töistä pois. Mutta huomena ja sunnuntaina saa painaa taas...

  VastaaPoista
 2. Koitahan jaksaa, kiva että ensi viikolla on tiedossa mukavaa ohjelmaa! Mä saan tän illan olla ihan rauhassa, huomenaamusta tuleekin vieras joten ihan ei voi laakereilla lepäillä.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ainakin monesti viikonloppusin hirveesti opiskelutehtäviä tai pitäis lukea tentteihin. Aikaisemmin olen ollut myös vuorotyössä ja mulla oli töitä melkeen joka viikonloppu. Yleensä viikonloppuisin oli kuitenkin aamuvuoroja ja ne oli aika rentoja. Muutenkin ainakin edellisessä paikassa tykkäsin enemmän aamuvuoroista, mutta tuntui että arkena oli taas enemmän iltavuoroja.

  VastaaPoista
 4. Ansku: Kiitos sitä samaa sinulle! :) Toivottavasti sinullakin olisi taas pian vapaa viikonloppu, niitä kun ei voita mikään. :)

  Maria: Kiitos sinullekin! :) Joo onneksi ensi viikolla on monta mukavaa juttua tiedossa, niiden takia jo kannattaa jaksaa tsempata. :) Kivaa viikonloppua sinulle!

  I'm Lacking: Joo aikas sama homma täällä! Oikeastaan joka viikonloppu olen tehnyt tänä vuonna jotain koulujuttuja eikä se helpota vieläkään! Mäkin tykkään enemmän kyllä aamuvuoroista, mutta niitä tuntuu olevan niin harvoin. :/ No uudessa työpaikassa on sitten vain ja ainoastaan aamua! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)