lauantai 26. maaliskuuta 2011

Muuttopuuhissa.

Ollaan tehty hieman muuttoa meidän äidin puolesta, hän kun vain talvilomailee Ylläksellä ja delegoi muuttonsa muille.. ;) Ei sillä, itsepä suostuin! Perjantaina käytiin tosiaan hakemassa avaimet äidin uuteen asuntoon ja tänään sitten vietiin sinne poikaystävän kanssa tavaraa täynnä olevia pahvilaatikoita. Pääsinpä näkemään ensimmäistä kertaa äidin uuden asunnon! Ja pitihän se kamera olla mukana, sillä tiedän että ruudun toisella puolella on myös pari tyyppiä, joita pieni kurkistus uuteen kotiin voi kiinnostaa.. ;) Tässäpä muutama kuva uudesta ja ennen kaikkea ihanan tyhjästä asunnosta! 

Ihana ulko-ovi, mäkin haluun sitten joskus meille tuollaisen! :)

Makuuhuone, jossa on myös vaatehuone. 
Olohuone ja uloskäynti terassille. 

Keittiö. 
Kylpyhuone ja Wc. 

Mulla on muutenkin tällä hetkellä älytön rivitalokuume eikä tuo äidin uusi asunto yhtään helpota sitä! Olen niin kyllästynyt asumaan kerrostalossa, etenkin kun kesä taas lähestyy. Omakotitaloon rahat eivät vielä vuosikausiin riitä, mutta rivitaloasunto ei olisi poissuljettu. Harmi vain, ettei toinen puolisko syty. :( Se olisi niin paljon kätevämpää koirankin kanssa ja musta olisi ihanaa kesäiltaisin istuskella omalla terassilla ja vaikka grillailla. Onhan tuo meidän parvekekin nyt tosi ihana, mutta ei se ole mitään verrattuna maaterassiin ja grillausmahdollisuuteen. Niin ja olisi oma sauna, sellaistakaan ei ole koskaan vielä ollut! Ehkä sitten joskus.. :) 

14 kommenttia:

 1. Kivan näköinen asunto -tykkään kovasti lattiasta. Voin kyllä suositella rivariasumista. Juuri tällä hetkellä edes oma talo ei polttele kun viihdytään rivarissamme niin hyvin. Ehkä vähän kummaa suomalaisen suusta mutta minusta on kiva, että on naapureita ja yhteisöllisyyttä.

  VastaaPoista
 2. Ihanannäköistä! Tykkään erityisesti, että kylppäri on tuollainen melko avara. Ja asunnion värit ovat kauniit, lämpimät ja kotoiset.

  VastaaPoista
 3. Anttis: Joo se on kyllä tosi kivan värinen kieltämättä! :) Ja ei se mun mielestä ainakaan ole niin kummaa, itseänikään ei välttämättä naapurit niinkään häiritse. :) Ja rivarissahan niitä olisi paljon vähemmän kuin kerrostalossa!

  Little M: Joo samaa mieltä! Mun mielestä tuolla oli jo nyt kovin kotoista, vaikka asunto olikin ihan tyhjillään. Oikeat värit tekee paljon! :) Tuo kylppäri on kyllä tosi ihanan iso suhteessa koko asunnon kokoon. :)

  VastaaPoista
 4. Kivannäköinen asunto! Niin tää tais nyt olla se meiän entisen kämpän vieressä oleva rivitalo, eikös vaan? :) on siinä rivitaloasumisessa kyllä puolensa, varsinkin kesällä on kiva istuskella pihalla lukemassa ja juomassa kylmää siideriä/bisseä... Toisaalta kaikki ötökät tulee helposti sisälle kun on maan tasossa, varsinkin tällaselle ötökkäkammoselle se on kauhistus... eli on siinä huonojakin puolia, onneks, niin ei sit harmita ihan niin paljoa :D

  VastaaPoista
 5. Anna: Joo just siinä teidän entisen kämpän vieressä. :) Kyllä mulle ainakin toisi niin kaivattua vaihtelua asua välillä ihan maanpinnan tasossakin. :) Ja voi kuule, kyllä niitä ötököitä riittää täällä kerrostalossakin. :D Tulee parvekkeelta ja viemäreistä. Viime kesänähän meillä oli ampiaisenpesä sisällä, arvaa sainko slaagin. :D

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää äitisi uusi koti. Miellyttää ainakin minun silmääni :)

  Itsekin marraskuussa omaan rivariasuntoon muuttaneena en voi muutakuin suositella! Vieläpä, kun meillä on käynti takaterassilta kodinhoitohuoneen kautta kylppäriin, saa kuraisen koirankin vietyä helposti pesulle. Naapureita ei kuule ja hyvin harvoin näkeekään. Ei siis ole ainakaan naapureista häiriötä. Omakotitalo meilläkin on haaveissa "sitten joskus", mutta tällä hetkellä ollaan oikein tyytyväisiä rivariasumiseen.

  VastaaPoista
 7. Ihanan kodikkaan näköinen! Tuo lattia on niin herkku.

  Onhan se ihan eri asia asua rivarissa, kuin kerrostalossa. Molemmissa toki omat puolensa. ;)

  VastaaPoista
 8. Sinisilmä: Kiitos, kiva kuulla että tykkäät! :) En kyllä yhtään ihmettele että viihdyt rivarissa! Omakin kuume vain nousee, kun kuulen teidän onnellisten tarinoita. :) Teillä on sitten tosi kätevä asunto koirankin kanssa asumiseen! :)

  RagDoll: Hih! Joo yllättävän hyvän valinnan on joku osannut tehdä! Ja oletettavasti tuo lattia on vielä aikas halpa kun kerran vuokra-asunnosta on kyse. :)

  VastaaPoista
 9. kauniilta näyttää tyhjänäkin :). ihanan sisustuksen varmasti saatte aikaan!
  ite en oo koskaan asunu kerrostalossa (mitä nyt viikonloppuja miehen luona ennen ku muutettiin yhteen). rivitaloasuminen oli ihanaa, suostuttele vain miestäsi, kyl se siitä lämpenee ajatukselle. :)

  VastaaPoista
 10. S: Kiitos! Ja toivotaan joo! Kyllä mä sitten laittelen taas lisää kuvia tännekin! :) Ja täytyy kyllä alkaa suostutella miestä pikkuhiljaa, onneksi on vielä aikaa! Olis se niin ihanaa asua rivarissa. :)

  VastaaPoista
 11. Tervetuloa vaan usein poikkeamaan ja koira saa kyllä jatkossa enemmän liikuntaa ja mamman rasvat lähtee liikkeelle...

  VastaaPoista
 12. Kuulostaa hyvältä! <3 On kyllä niin ihanaa kun oot kohta taas lähellä, on mullakin edes joskus seuraa. :)

  VastaaPoista
 13. Oi miten ihana asunto! :)

  Viime marraskuussa muutin ekaa kertaa elämässäni rivitaloon joka juuri silloin valmistui. Enkä kyllä pois halua, päätyasunto ja rauhallinen seinänaapuri. Pikkuisen jo ahdistaa ajatus että töiden perässä pitää muuttaa ja vielä kerrostaloon takaisin :D

  VastaaPoista
 14. Hanna: Kiitos, näin äidin puolesta! :D Sulla on sitten aika samanlainen tilanne kuin äidillä, sillä hänenkin asuntonsa on päätyasunto. :) Ihan uudessa asunnossa on varmasti mahtavaa asua! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)