torstai 17. maaliskuuta 2011

Merkityksellisiä koruja.

Tämäkään ei ole ensimmäinen asia tai paremminkin villitys, johon havahdun vähän myöhemmin. En sanoisi ihan myöhässä, sillä voin ihan hyvin pitää jotain tiettyä vaatetta tai esim. kuosia, vaikka se ei olisikaan enää niin in. Ehkä olen sitten joidenkin mielestä out

Mutta nyt olen vihdoin ihastunut villitykseen, joka voi säästää niin poikaystävältä kuin muiltakin tuttavilta muutamia harmaita hiuksia heidän pohtiessaan lahjaa minulle. Haluaisin nimittäin kovasti ensimmäisen Thomas Sabo käsi- tai kaulakoruni, mieluummin tietysti molemmat! :) En ole aiemminkin etenkään kyseisestä käsikorusta liiemmin innostunut, sillä olen pitänyt sitä mahdollisesti arjessa hankalana, mutta nyt on mieli muuttunut tämänkin asian suhteen! Tykkään muutenkin kovasti merkityksellisistä jutuista, vaikka juuri koruista. Ostin esimerkiksi uusimman kalenterini syksyllä Tampereen reissultamme ja kalenteria selaillessa on silloin tällöin ihanaa muistella reissua. Kalenteri tuo siis hyviä muistoja. :) Koruistani hyviä muistoja tuo mm. kultainen timattisormus, jonka sain vanhemmiltani yo-lahjaksi. Se on erittäin tärkeä ja lähes joka päivä menossa mukana! Tuohon Thomas Sabon koruun haluaisinkin juuri merkityksellisiä charmeja (niitä roikkuvia koristeita) :)

Aikoinaan sain Nomination-rannekkeeni ja sen ensimmäiset palat lahjaksi poikaystävältä. Jospa hän jatkaisi vaikka perinnettä - Thomas Sabo valmistujaislahjaksi? ;)  

Kuva lainattu.

2 kommenttia:

  1. mäki ihailen noita aina muilla, mut vielä en oo ite saanu aikaseks hankkia ensimmäistäkään :)) ehkä jonain päivänä!

    VastaaPoista
  2. S: Jee, joku muukin jolla ei ole vielä tuota korua! :) En oo ainoa mattimyöhänen, heh. Ehkä tosiaan jonain päivänä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)