keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Lämpimästi suositellen.

Taas olisi aika jakaa hieman mietteitä kosmetiikkatuotteista. :) Itse ainakin tykkään lueskella niitä muiden blogeista ja myönnetään, ettei ole ensimmäinen eikä varmasti toinenkaan kerta kun olen käynyt ostamassa jonkun blogissa vilahtaneen tuotteen. Tosin eipä tuo hirveästi haittaa, sillä en ole kohdannut vielä pettymyksiä!

Helmikuun ostokseni oli tosiaan Biothermin Skin Ergetic päivävoide eli vihdoin päätin panostaa hieman hintavampaan voiteeseen. Halusin testata, että voiko hinta tuoda jonkinlaista lisätehoa. No, siitä voi tietysti olla montaa mieltä, mutta itse ainakin tykkään kovin tästä Biothermin voiteesta. Omani on Riche-versio eli tarkoitettu kuivalle iholle runsasta kosteutusta antamaan. Tuo purkki on  jo itsessään niin ihanan aurinkoisen värinen ja onkin kivaa kun se osuu ensimmäisenä aamuisin silmään kun avaan peilikaapin. :) Ihan pelkästään purkinvärin takia en kuitenkaan tuotetta ostaisi, vaan se ihan oikeasti kosteuttaa hyvin ihoani eli aiemmin jotkin satunnaiset kuivat kohdat ovat oikeastaan kadonneet. Vaikka voide onkin aika paksua, niin se silti levittyy ja imeytyy helposti. Ihan hevillä en tästä kyllä tule vaihtamaan pois, joten ehkä sekin kertoo jotain. :) 


Niin ikään helmikuussa, itse asiassa tyttöjen risteilyllä, tulin ostaneeksi ensimmäistä kertaa Biothermin Biosource puhdistusmoussea. Kaverini suositteli tuota, sillä hän itse käyttää myös kyseistä tuotetta. Myös hänellä on kuiva ja herkempi iho, itse asiassa varmaan vielä herkempi kuin mitä omani on. Tämän tuotteen sai muuten laivalta melkein viisi euroa halvemmalla kuin maista! Myös tämä Biothermin tuote soveltuu hyvin iholleni, kasvojen pesun jälkeen iho ei punoita eikä kiristä, vaan on ihanan pehmeä! Tämä on suuri parannus siihen mitä entinen puhdistusaineeni oli. Tykkään myös siitä, että vaikka putkilo saattaa näyttää ensin kovin pieneltä ja siten vaikuttaa kokoonsa nähden hinnakkaalta, niin tätäpä ei tarvitse yhteen pesuun kuin ihan pienen määrän. Helposti laittaa liikaa kuin liian vähän! Tuote myös huuhtoutuu helposti pois kasvoilta.

Näiden kahden tuotteen perusteella olenkin saanut erittäin hyvän kuvan Biothermin tuotteista ja etenkin soveltuvuudesta omalle iholleni. Niinpä ajattelinkin jatkossa pikkuhiljaa vaihtaa aiemmin käyttämäni ja teholtaan vain ok tuotteet Biothermin vastaaviin, vaikka se tarkoittaisin hieman suurempaa rahallista panostusta. Tässä asiassa en aio kyllä enää pihtailla, sillä kyllä kunnon tuotteet ovat kunnon tuotteita. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se mikä sopii toiselle, ei välttämättä sovi seuraavalle. :)

6 kommenttia:

 1. Tuota puhdistusvaahtoa käytän itsekin päivittäin. Vastaava, vihreässä putelissa oleva vaahto on myös loistava. =)

  VastaaPoista
 2. RagDoll: Ai kiva kuulla! :) Onko se vihreä sitten erilaiselle ihotyypille, esim. sekaiholle? :)

  VastaaPoista
 3. Se vihreä taitaa olla normaalille iholle ja tuo vaaleanpunainen kuivalle iholle. Kannattaa kokeilla myös biothermin meikkivoiteita, mä oon ihan rakastunut Long wear detoxiin :)

  VastaaPoista
 4. Hanilo: Joo, niin mäkin vähän ajattelin, mutta en ollut varma. :) Kiitos vinkistä, voipa olla että seuraavaksi koitan sitten niitä meikkejä. :)

  VastaaPoista
 5. Heh, tuohon viimeiseen lauseeseen meinaan kompastua liian usein! En tiedä, miten mä niin suuresti eroan muista, mutta mun mielestä ne kaikkein kehuituimmat tuotteet ovat usein olleet täyttä kuraa. Paras esimerkki on se Max Factorin False Lash Effect, jota ei ole varmaan moittinut kukaan muu, mutta mulle se oli selkeästi huonoin kokeilemani mascara! Tämä on toistettu monesti, mutta silti en opi. :D Noh, hetkeen ei onneksi ole tullut törmättyä täysin sopimattomiin tuotteisiin. :)

  VastaaPoista
 6. Marika: Joskus sitten niinkin päin! :) Aika jännä juttu kyllä, mutta hyvä että tiedostat asian, niin et ehkä ihan silmät ummessa usko kaikkien suosituksia. :) Meikit ja muu kosmetiikka kun varsinkin ovat niin henkilökohtainen juttu sopivuutensa takia..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)