perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kokeilumielellä...

Nyt kun tentti on ohi, niin on taas hyvä aika aloittaa pitkästä aikaa se hieman säännöllisempi liikunta. Säännöllistähän siitä ei ikinä saa, siitä pitää huolen tänä keväänä niin työt kuin kandikin. Ajattelinkin, että ensi kuussa kun jättäydyn kotiin tekemään "vain" kandia, niin palkitsen itseni aina päivän päätteeksi salitreenillä. Saas nähdä kuinka käy, pidänkö tuosta kiinni vai viekö sohva voiton.. ;)

Olen tässä talven ja kevään aikana innostunut aerobisesta liikunnasta ja HeiaHeiaankin on tullut merkittyä 30-60 min kestäviä crossitreenejä. Ne ovat minulle todella pitkiä treenejä, ottaen huomioon kuntoni. Viime kesänähän yritin kovasti lenkkeillä ja hölkätä, mutta ei siitä oikein mitään tullut, kun ei se kunto vaan yksinkertaisesti riittänyt. Säälittävää juosta joku yksi lyhtytolpan väli!

 Treenin jälkeen yksi Gainomax, kiitos! 

Nyt alkaa tuo crossaaminen ehkä hieman tökkiä, mutta onneksi salilla on muitakin vaihtoehtoja! Niinpä ajattelin kokeilla muun muassa soutulaitetta. Otsikolla taas viittaan siihen, että haluaisin niin kovasti kokeilla juoksumattoa, haastaa itseni! Mutta tuleeko siitä taas vain kova pettymys ja paha mieli, kun en jaksakaan hölkätä kauaa..Vai olisiko tuo crossaaminen voinut oikeasti myös kohottaa kuntoani? Crossaan nimittäin suhteellisen reipasta tahtia, joka voisi olla mielestäni verrattavissa hyvinkin kevyeeseen hölkkään..kai sitä pitää vaan uskaltautua siihen matolle ja katsoa lävähdänkö heti siinä takana olevaan seinään kuin rätti konsanaan, hahhaa.. :)

4 kommenttia:

 1. Kannattaa salilla tarttua ihan painoihinkin, saat varmasti näkyvämpiä tuloksia aikaan! Mun taas pitäis lisätä tuota aerobista liikuntaa, mutta se on niin tylsää! :)

  VastaaPoista
 2. Maria: Joo, siis totta kai teen joka kerta salillsa käydessäni myös lihaskuntotreenin, se vaan unohtui mainita tuossa, kun puhuin vaan aerobisen liikunnan monipuolisuudesta! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on ois tiedossa aerobisen lisääminen, puuh.

  VastaaPoista
 4. Sirpale: Onnea sinulle siihen! :) Itselleni se oli ainakin silloin viime kesänä aika kova pala, mutta onneksi se siitä pikkuhiljaa helpottaa, vaikka ajoittain saattaakin olla pieniä notkahduksia..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)