lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kevään merkki.

Vaikka toisaalta voisi kysyä, että mikä kevät? Ei ihan keväältä näytä tuolla ulkona! Voin kertoa, että ei ollut kovin hauskaa pyöräillä tänään töistä kotiin. No, kyllä se kevät sieltä tulee kuitenkin joskus ja yksi varma merkki siitä on Sokoksen 3+1-päivää, joka on ensi viikolla. Harmi vain, että itse olen joka päivä töissä enkä siksi kyseisille päiville ehdi. Toisaalta matkakassa kiittää! Mutta aina sitä pitää silti vähän haaveilla..jos olisi rahaa ja aikaa, tai edes jompaa kumpaa, niin kävisin kurkkimassa seuraavia juttuja: 

Jos ja toivottavasti kun lähdemme ensi talvena matkalle, niin tarvitsisimme toisen matkalaukun. Yksi matkalaukku ei riitä, koska mulla pitää olla kaikki tarpeellinen ja vähemmän tarpeellinen mukana ja toisekseen poikaystävän käsitys siististi pakatusta matkalaukusta eroaa "hieman" omasta käsityksestäni, heh. :)  

Bongasin kuvastosta myös noita jo aiemmin hehkuttamiani Pentikin pallolyhtyjä. Nyt niitä olisi sitten tyrkyllä!

Myös urheilujutut kiinnostaisivat kovin. Olisin uuden treenikassin tarpeessa, tuo olisi ihan hyvä potentiaalinen vaihtoehto. Tällä hetkellä salitavarat kulkevat yläasteaikaisessa repussa. Eniten kyllä haaveilen Björn Borgin mustasta nahkaisesta kassista, iih! 

Kuvat lainattu

4 kommenttia:

 1. Tällä kertaa Sokoksella ei tuntunut olevan oikein mitään.. Jotenkin kuvastokin oli ympätty täyteen normaalihintaisia tuotteita ja tarjoukset olivat aivan pieniä. Yleensä siellä on aina ollut jotain, minkä takia on pitänyt käydä useampana päivänä ja nyt ei mitään.. Mutta säästyypähän rahat! :)

  VastaaPoista
 2. Marika: Kieltämättä aikas totta, huomasin itse vähän samaa! Ja joka vuosi suunnilleen samat tarjoukset, möh! Mutta opiskelijalle ainakin hyvä juttu, säästyy tosiaan ne vähätkin rahat! :)

  VastaaPoista
 3. mä odotan hulluja päiviä :D eihän niissä edes ole mitään ihmeellistä, mutta kait se on sellaista lapsellisuutta että pääsee jahtaamaan jotain tiettyä tuotetta :)

  VastaaPoista
 4. V: No sitten sinulla on ainakin jotain mitä odottaa! :) Mäkin odottaisin niitä, jos sieltä voisi oikeasti joskus jopa löytää jotain. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)