keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Jos vaikka Marianneista...?

Joo-o, eipä ole enää montaa viikkoa kun mittariin pamahtaa taas yksi vuosi lisää. Juurihan täytin vasta 18, on se vaan hassua. :) Onneksi ei ole tämän kiireen keskellä pahemmin aikaa ikäkriiseillä! 

Sen sijaan olisi kiva keksiä jotain kivaa synttäreiksi. Tosin niitä juhlitaan tänä vuonna hyvissä ajoin etukäteen, jos ollenkaan, sillä toinen puolisko lähtee Rukalle. Eipä sitä oikein keskellä viikkoa voi tehdä mitään repäisevää, mutta minun on pitkään jo tehnyt mieli leipoa! Jos sitten leipoisi itselleen jotain lohtuhyvää.. Viime kerrasta on aikaa, liikaa! Leipomiseen tarvitaan aikaa, että siihen voi keskittyä ja paneutua. Että tulisi se hyvä kakku!Satuin töissä löytämään tällaisen Fazerin Marianne-suklaatorttu reseptin. Voisi olla aika nannaa! Kunnon tuhtia suklaakakkua ja koristeena päällä Marianneja. Voishan ne toki vaihtaa myös Turkkareihin tai vaikka Wiener Nougatiin. 

Toisaalta meillä on töissä niin hyvä mahdollisuus tilata melkeinpä millainen kakku vain ja voin kertoa, etten ole vain yhtenä kertana yllättänyt itseäni selailemasta kakkuvalikoimia. Ja onpa niitä joskus maisteltu kahvihuoneessakin, konsultit ovat meillä suosiossa! :) 

6 kommenttia:

 1. Perjantaina pääsen maistelemaan kaverin kakkuleipomuksia, herkut<3

  VastaaPoista
 2. Sirpale: Oi, sinullhan on sitten tiedossa oikein herkkuperjantai, kateeksi käy! :P

  VastaaPoista
 3. Herkulliselta näyttää ja kuulostaa!
  Saako udella, että mitä tulee mittariin? ;)

  Siskoni kysyi eilen, että eikö minulla ole stressiä huomisesta, kun hänellä taas on hirveä ikäkriisi. =D

  VastaaPoista
 4. RagDoll: Joo, kyllä tälle sokerihiirelle ainakin kelpaa aina lähes mikä tahansa leipomus, hehhee! :P Jotenkin se ikäkriisi tuntuu niin ailahtelevalta, joskus on melkein jopa kivaa kun tulee vuosia lisää, mutta useimmiten ei! :D Ja toki saa udella, 23 vuotta täytän. :)

  VastaaPoista
 5. Oi, hyvännäköistä kakkua, mariannet on ihan parhaita!!!! :) Kyl itse tehty kakku on mun mielestä aina parempi kun tilattu, saa sitten tehdä just sellasen kun haluaa ja koristella omalla tyylillä :)

  VastaaPoista
 6. Anna: Ne on kyllä hyviä, oikea klassikkokarkki! :) Joo, kyllä sitä vois itse jotain koittaa vääntää etteivät taidot pääse ihan ruostumaan! :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)