keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Helmikuun ostos.

Aiemmin tammikuussa postailin siitä, kuinka aion nyt ostaa vain kerran kuussa jotain hieman kalliimpaa ja ennen kaikkea harkittua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisi välttämättä pakko ostaa jotain, vaan lähinnä tämä on rajoite. 

Viime kuussa tuli Yhteishyvän välissä kuponki, jolla sai Sokokselta -10€ yli 50€:n ostoksista. Tuo kuponki sai minut siis kipittämään keskustaan Sokokselle ja suoraan Biothermin hyllylle. Olen jo pidemmän aikaa nimittäin haaveillut kyseisen merkin Skin Ergetic-kasvorasvoista, mutta ne ovat kyllä aika arvokkaita! Nyt kuitenkin halusin panostaa kasvoihini ja testata tuota niin kehuttua rasvaa. Ostin siis päivävoiteen. 


Tuo rasva kyllä tuoksuu niin ihanalta! Ehkä vähän hedelmiltä, ehkä vähän kuin hedelmäjukurtilta. Ja mikä parasta, 97.5% raaka-aineista ovat luonnonmukaisia eikä väriaineetkaan ole synteettisia. Nanna tykkää! :)

Lisäksi tuolla shoppailureissulla tarttui mukaan Malavan kynsilakka sävyssä Hong Kong, ihana!

6 kommenttia:

 1. Heips! Löysin äskettäin blogiisi, ja jäin seuraamaan juttujasi. :)

  Itsekin olen katsellut tuota kasvorasvaa, ja kyllä houkuttelisi ostaa vaikka onkin niin hintava. Johan tuo purkkikin on niin pirteän ja hedelmäisen näköinen. :) Kerrothan sitten jos koet tämän rasvan olevan jotenkin "normaalia" parempi, niin uskallan ehkä itsekin ostaa. ;)

  VastaaPoista
 2. Mitä oot tykännyt tuosta rasvasta? Mun mielestä se oli aika suuri pettymys, kun mulla se kuoriutuu ikävästi pois iholta. :(

  VastaaPoista
 3. Laura: Kiva kuulla, että olet löytänyt blogiini ja vielä jätit kommenttiakin! :) Kiitos! Joo toi purkkikin on kyllä jo niin ihanan pirteä, erottuu hyvin niistä tavallisista ja vaaleista rasvapurkeista. Kirjoittelen juu ehkä myöhemmin tässä hieman kokemuksia. :)

  Hanilo: Kerran olen vasta koittanut, että sen puoleen hankala sanoa vielä mitään, mutta itselläni se ainakin imeytyi ihoon eikä siis kuoriutunut pois. :) Harmi jos ei sopinut sinulle!

  VastaaPoista
 4. Joo taitaa olla vika mun ihossa eikä siinä rasvassa. Onneksi en mennyt koko purkkia ostamaan vaan sain näytteen samalla kun ostin meikkivoiteen :)

  VastaaPoista
 5. Tuoksut on tärkeitä voiteissa. ;) Olisi kiva nähdä, miltä tuo lakka näyttää kynsissä, onnistuisko?

  VastaaPoista
 6. Minna: Kyllä mulle on ainakin juu. Tuoksu ei saa olla liian voimakas eikä myöskään epämiellyttävä, sillä rasva on kuitenkin niin lähellä nenää. :) Ja joo, eiköhän onnistu saada kuvaa jossa lakka on kynsissä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)