perjantai 4. maaliskuuta 2011

Energiaa tuliaisista!

Eipä tullut siellä laivalla viime viikonloppuna shopattua paljoakaan, mutta silti sitä rahaa meni kummasti. Ihan näin vaan kilttinä vinkkinä voin sanoa, että jos haluat säästää iltajuomisissa pitkän sentin, niin tilaa baarissa pullollinen laivan omaa kuohuvaa. Näin me nimittäin tehtiin, kun ei tiedetty mitä muutakaan oltaisiin tilattu ja minähän en mitään siidereitä litki. :) Iso pullollinen kuohuvaa maksoi siis 12€ ja se oli vielä hyvää. Toki sehän on aina makuasia, mutta kuitenkin..suosittelen kokeilemaan!

Karkkia piti ostaa taas laivalta kassikaupalla, että voi sitten inhota itseään kotona kun ei muuta tee kuin syö sitä. Järkevää? Ja eihän se karkki ole edes enää halpaa laivalla, mutta silti sitä on pakko ostaa. 

Ostin myös jotain muuta, lähinnä silmällä pitäen seuraavaa paria tai kolmea kuukautta. Huokaus. Viiden pisteenä vihjeenä ovat unettomat yöt. 


Joo, ostin siis lavallisen Batterya. Sotii kyllä vähän vastaan periaatteitani, mutta minkäs teet kun nukkumiselle ei tule jäämään tarpeeksi aikaa. Kandi siis tehdään lavallista Batterya apuna käyttäen. Oon kyllä niin epätoivon vallassa, ettei mitään rajaa. Meillä oli tällä viikolla kandin tilannekatsaus ja eiköhän siellä yksi poju ilmoittanut, että hänen työnsä on jo puolivälissä. Mulla ei ole edes puolikasta riviä kirjoitettuna vielä, että silleen..Ei ole paniikki ei. 

2 kommenttia:

  1. voih, muistan nuo jutut opiskeluvuosiltani... tsemppiä, kyllä se siitä! munki pitäis tehdä kolme näyttöä tähän tällä hetkellä suorittamaani tutkintoon, mut voipi olla et menee syksyyn... työ hidastaa jonku verran ;)

    VastaaPoista
  2. S: Mäkin haluisin jo muistella näitä aikoja, mutta nyt näitä on ainakin vielä pakko elää. :D Kai tää tästä joskus! Työ joo hidastaa kyllä kaikkea! Ei sullakaan taida pieni urakka noissa kolmessa olla, tsemppiä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)