perjantai 18. maaliskuuta 2011

5.kesä.

Samassa työpaikassa kyllä vain! Tietääpä ainakin etukäteen, millä kaavalla kesä menee. Ei yllätyksiä! Aamuherätys neljältä tai viideltä, että mä oonkin kaivannut niitä! Nooot! Mutta säännöllinen työaika sekä kuukausipalkka sen sijaan ovat iso plussa. 

Tämänhetkinen määräaikainen työsopimukseni alkaa vedellä viimeisiään. Onneksi! Sillä minäkin vetelen viimeisiäni tuon työn suhteen. Tai, ei itse työssä ole niinkään mitään vikaa, parempia työkavereita ei voisi toivoa, mutta sen sijaan pomosta ei ole mitään hyvää sanottavaa. Hän on tehnyt näistä kolmesta kuluneesta kuukaudesta varmasti elämäni raskaimmat. Miten joku voikaan olla niin kaksinaamainen ja ilkeä. Sitä kun pääsi pois peruskoulusta ja lukiosta, luuli että kiusaaminen loppui, mutta ei..nyt on sitten työpaikkakiusaaminenkin koettu, kaikilta osin.   

 Koira ei tykkää kesästä, toisin kuin minä!

Siksi olenkin niin onnellinen, että pääsen takaisin vanhaan työpaikkaani, jossa minua jopa hieman arvostetaan.. :) Taas on yksi kesä turvattu, huoh!

4 kommenttia:

 1. jee :) iloitsen puolestasi.

  mullakin on ihan kivat työkaverit, pomotkin on ihan kivoja mutta sit se työ ja firma... blah! kova hinku olis pois!

  VastaaPoista
 2. mine: Kiitos kovasti, ihana kuulla! :) Mikä siinä oikein on, että aina joku mättää, koskaan kaikki palaset eivät voi olla paikoillaan. :D

  VastaaPoista
 3. Voi ei, tosi ikävää kuulla että siellä uudessa paikassa on ollu kiusaamista. Ja vielä pomon osalta, ihan kauheeta! Toi on niin väärin... Saat kertoa lisää sit kun nähdään.
  Mut hieno juttu että pääset tuttuun kesätyöpaikkaan, ei tarvii ainakaan sen suhteen stressata :)

  VastaaPoista
 4. Hanna: Joo, on tää talvi ja kevät menneet vähän alamäkeä, mutta kai se taas tästä kun pääsee tuolta kamalasta työpaikasta pois. :) Joo, niin ihanaa mennä taas sinne samaan ja tuttuun paikkaan! Toivottavasti nähtäisiin jo ensi viikolla. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)