tiistai 8. helmikuuta 2011

Vieroittautumista...

Olen tosiaan aikamoinen leipäaddikti isolla aalla! Leipä on vaan niin kovin helppo välipala ja välillä ihan ruokakin. Kai tämä addiktio juontaa juurensa siitä, kun vanhassa työpaikassani ei ollut taukohuoneessa lainkaan mikroa, joten leipä oli erittäin kätevä eväs töihin. Siinä leivässä on kuitenkin aika paljon energiaa ja sitten kun laittaa rasvat, kinkut ja juustot päälle, niin pommi on valmis. 

Nyt kokeilinkin tehdä töihin mukaan otettavaksi pullollisen smoothieta. Tällä kertaa siihen tuli mehukeittoa, johon on lisätty kuitua, pari banaania, soijajukurttia sekä Elovenan vehnäleseitä, jotka unohtuivat tuosta kuvasta. Tuli tosi hyvää ja aika makeaa, mikä johtuu pääosin varmaan mehukeitosta ja banaanista! Jopa poikaystävä myönsi, että tuo oli ihan hyvää ja se on kuulkaas paljon se.. ;)


Kuitu tekee smoothiesta täyttävämpää sekä pitää huolen mun herkästä vatsasta, joka on taas "kivasti" oireillut viime aikoina. Smoothien lisäksi otin töihin vielä evääksi puuropussin, niin eiköhän niillä yhden työpäivän taas selviä. Illalla kotona sitten syödään kunnon ateria. :)

2 kommenttia:

  1. Täällä ilmottautuu toinen leipäaddikti! Itekin oon yrittänyt päästä eroon leivästä juurikin smoothien avulla ja toinen hyvä on maustamaton jugurtti myslillä.

    VastaaPoista
  2. Hanilo: Hih, meitä leipäaddikteja on sitten muitakin. :) Toi smoothie on kyllä joo aika hyvä apu vieroittautumisessa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)