maanantai 7. helmikuuta 2011

Uutta alla!

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut kameran jalustasta, sillä sen avulla saisi helpommin tarkkoja ja muutenkin parempia kuvia. Minulla kun ei ole maailman vakaimmat kädet ja tärähtäneet kuvat eivät kyllä houkuttele ketään. Jalustojen hinnat ovat vaan olleet aika omissa luokissaan..eikä sellaiseen nyt haluaisi panostaa kovin paljoa muutenkaan. 

Poikaystävä sattui huomaamaan, että Anttilan nettisivuilla oli yksi jalusta alessa puoleenhintaan. Lähtöhinta oli noin 70€. Käytiin heti katsomassa löytyisikö sitä Anttilan myymälästä, mutta kaikki oli jo kuulemma myyty loppuun. Onneksi sitten netin kautta sai tilattua vielä!


Kyllä tuo vaikuttaa ihan laadukkaalta, ainakin näin koti- ja bloggaustarkoitukseen. Nippeleitä ja nappuloita löytyy eli säätövaraa on vähän joka suuntaan. Ei ollut lainkaan turha ostos siis! :)

4 kommenttia:

 1. Siis tuo jalusta olisi jotain maailman kätevintä, täytyykin käydä kurkkaamassa täältä Mikkelin Anttilasta, josko sieltä moisia kapistuksia löytyisi. Toivotaan. :) Eli kiitos vinkistä, jos täältä vaikka sattuisi löytymään! =)

  VastaaPoista
 2. Hanna-Reetta: Niin on joo, itse taas innostuin tuon ansiosta valokuvauksesta vaikka en siinä hyvä olekaan. :) Toivottavasti säkin löytäisit omasi! :)

  VastaaPoista
 3. onnea uuden jalustan omistajalle :))

  VastaaPoista
 4. S: Hihi, kiitos! Toivotaan nyt että kuvistakin tulisi parempia.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)