tiistai 15. helmikuuta 2011

Uudet vaatteet.

Postailin jokin aika sitten treenivaatteista ja satuinpa sitten myös tilaamaan niitä H&M:ltä. Tällä kertaa pysyin hyvin kohtuuden rajoissa. :) Paketista paljastui kyllä niin ihania vaatteita - kyllä nyt taas jaksaa treenata!Hailakan pinkin värinen paita on ensimmäinen pitkähihainen treenipaitani. Yleensä käytän t-paitoja pienillä hihoilla tai sitten hihattomia toppeja. Vaikka salilla treenatessa tulee kyllä aina hiki pintaan, niin silti välillä palelevana ihmisenä kaipaan pitkähihaista treenipaitaa. Kyseinen paita on itse asiassa jo testattu, on ihana ja ennen kaikkea pehmeää materiaalia!Collegehousut tilasin ihan vaan kotihousuiksi. En tykkää yleensä hengailla kotona farkut jalassa, vaan vaihdan rennommat vaatteet päälle esim. töistä tultuani. Kotihousuja ei voi olla koskaan liikaa, tällä hetkellä niitä on kahdet. 

Kuva vääristää väriä pahasti...

Tilasin myös pinkin värisen treenitopin, jota olen itse ainakin nähnyt aika monessa blogissa myös. Topin sisässä on rintojen kohdalla erillinen vahvike, joten urheilurintsikoita ei välttämättä tarvitse. Itse ainakin tykkään tuosta kovasti! 

8 kommenttia:

 1. Hyvät treenivaatteet vaikuttavat kyllä paljon liikkumisen iloon! Mullakin olisi panostamisen paikka. Ostin superhyvästä alesta ekan teknisen t-paitani ja muuta en meinaa enää käyttääkään. Sattuisipa vain tuollaisia aleja kohdalle, 40-50e yhdestä vaatekappaleesta kun tuntuu vähän liialta. :)

  VastaaPoista
 2. Marika: Olet kyllä niin oikeassa! :) Tekniset t-paidat on kyllä niin huippu juttu, harmi vaan että niillä on ihan liikaa hintaa. Sulle on osunut sitten onni kohdalle alejen kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja vaatteita :) Mun pitäisi kanssa hankkia joku pitkähihainen treenipaita, minkä vois esim. lenkille laittaa päälle. Ei viitsi "tavallisia" paitoja laittaa, ettei ne kulu :)

  VastaaPoista
 4. Suvi: Kiitos! :) Pitkähihainen treenipaita tuli kyllä mulla ainakin tosi tarpeeseen. :) Ja oot oikeassa, ei niitä tavallisia paitoja oikein raaski pitää urheillessa päällä...

  VastaaPoista
 5. Kivoja vaatteita oot löytäny, varsinkin toi oranssi toppi on ihanan pirteä ja näyttää kivan malliselta!! :) mä hain kanssa oman pakettini vähän aikaa sitten, tosin toisin kun sä, en kyl todellakaan pysyny kohtuuden rajoissa... mut kyl se uusien vaatteiden saaminen on niin kivaa, että siitä jotain voi maksaakin.. :)

  VastaaPoista
 6. Anna: Kiitos! :) Joo salilla pitää olla pirteitä vaatteita, että jaksaa. Hehhee! :D Niin mä unohdinkin kysyä, että oliko ne vaatteet mitä tilasit kivoja? :)

  VastaaPoista
 7. joo, oli kivoja :) suunnittelen täs just uutta tilausta, jos löytyis vielä jotain :D täl hetkellä kuolaan kesämekkoja, tosin noi kelit ei kyl vielä oo ihan sellaset että mekko päällä tarkenis.. :D

  VastaaPoista
 8. Anna: Kiva kuulla! :) Joo, kyllä sieltä voisi melkein aina jotain kivaa tilailla, myönnetään! Oih kesämekkoja. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)