keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Punaista ja laihaa!

Joo, keittelin tuossa eilen elämäni ensimmäistä kertaa tomaattikeittoa. Sain jo viime viikolla idean tuosta keitosta, mutta nyt vasta sain toteutettua sen. Ja tuli kyllä tosi hyvää, vaikka itse sanonkin! Tietysti siihen voi vaikuttaa se, etten ole yli kahteen vuoteen syönyt mitään muuta keittoa kuin hernekeittoa. Meillä kun tuo miespuoleinen ihminen ei voi sietää lientä eli ei syö keittoja lainkaan. Ja keitto sattuu olemaan sellainen ruoka, että sitä on hankala tehdä vähää määrää. 

Vähän laihaahan siitä tuli. Jälkeenpäin tajusin miksi. Ohjeessa luki nimittäin kermaa, niin se sitten taisi tosiaan tarkoittaa ihan oikeaa kermaa. Mun sopassa kun oli rypsiöljystä tehtyä 5% "kermaa". Ei tullut sakeeta, ei. Mutta onneksi se maku oli kohdillaan! Ruisleipää kyllä kaipasi seuraksi kovasti tuollainen laiha soppa, ei muuten lähde nälkä kulumallakaan! :)


Hyvin sopii tuo otsikko muutenkin eiliseen päivään! Kävin nimittäin labrassa ja ne otti musta verta. :( Neulat, veri ja muut vastaavat ovat ehkä pahinta mitä tiedän. Heikottaa ja pyörryttää! Mutta eilenpä olinkin reipas tyttö, en vuodattanut edes yhtä kyyneltä. :) Älkääkä kysykö tämän jälkeen mun ikää, piikit nyt vaan sattuvat olemaan mun heikoin kohta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)