lauantai 12. helmikuuta 2011

Perjantai-iltana.

Eilen oli kyllä taas sellainen työpäivä ettei toista! Ihan järjetön kiire koko ajan. Satuin olemaan vielä iltavuorossa eli pääsin vasta puolikuudelta kotiin. Lasken kyllä jo niin päiviä, milloin pääsen tuolta pois. Eilen sai vielä perjantain kunniaksi pahoittaa mielensäkin töissä. Että ihmiset osaa olla joskus tökeröitä... 

Onneksi illaksi oli suunniteltu kivaa ohjelmaa! Meidän piti ensimmäisten suunnitelmien mukaan mennä Ravintola Lasipalatsin perinteisille bliniviikoille, että mä olisin saanut vihdoin niitä kinuamiani blinejä, mutta sitten se hinta alkoikin vähän tökkiä. Taitaa olla halvempaa herkutella blinit sitten joskus kotona!

Housut Stradivarius, jakku Bershka, paita H&M. 

Halusin kuitenkin ehdottomasti ulos syömään, joten mentiin tuonne naapurikaupungin puolelle kokeilemaan yhtä ravintolaa. Itse asiassa kyseinen ravintola on tullut minulle tutuksi tässä jo töidenkin kautta. :) Oli ihan hyvä ruokakin siellä! Itse söin broileria pippurikastikkeessa ja poikaystävä söi jotain härkää. Kyllä se aina kotiruuan voitti. :) 

2 kommenttia:

  1. moi Nanna :)

    voi kurja et oli töissä kurjaa, toivottavasti ilta oli sit kivempi, ja tää päivä :))

    VastaaPoista
  2. Moi S!

    Siellä on nyt melkein joka päivä kurjaa, mutta kyllä sitä kestää kun tietää että saa edes palkkaa korvauksesksi. Ilta oli kyllä perjantaina tosi kiva! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)