torstai 17. helmikuuta 2011

Ole hyvä odota!

Kyllä odottavan aika osaa olla pitkä! En siis odottele vauvaa, vaan lomaa! Lomaa, joka olisi tarkoitus pitää ensi joulukuussa! Miten niin olen ajoissa mietinnöissäni?? Viime jouluna tuli vain sellainen tunne, että ensi joulun haluan viettää jossain muualla kuin täällä pohjoisessa lumen ja pimeyden keskellä. Koska poikaystävälläkään ei ole mitään sitä vastaan, niin nyt sitten olemmekin aloittaneet armottoman säästämisen

Reissussa olisi tarkoitus olla pari viikkoa, joten kyllä tässä saakin säästää! Onneksi on syntymäpäivät ja muut vielä edessä, niin josko saataisiin hieman avustusta.. ;) Kohteitakin ollaan jo mietitty. Tällä hetkellä vaihtoehtoja on kaksi. Itse olen joka toinen päivä toisen kannalla ja niin edelleen. En osaa valita. Tosin isoin kriteeri on se, että auringon on porotettava jokaisena päivänä. Enkä haluaisi varmaankaan Aasiaan. 

Käynkin melkein joka päivä kurkkimassa Tjäreborgin sivuilla, josko tämä vaihtoehto tulisi jo kohta myyntiin, niin näkisi hintoja ja osaisi vähän suunnitella lisää.. ;)
 
Kuva lainattu

8 kommenttia:

 1. oo wautsi wau :))

  mä ootan talvilomaa ny eka, se on vasta maalis-huhtikuun vaihteessa ku mies ei voi pitää aiemmin omaansa... :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. poistin ku tuli tuplana, sori :)

  VastaaPoista
 4. S: Joo olis kyllä niin wautsi vau! :) saa nähdä päästäänkö, ei sekään ole vielä ihan varmaa. Ei sulla ole onneksi sitten kovin kauaa talvilomaan! :)

  VastaaPoista
 5. Wautsi mitä lomakohteita, kelpais kyllä mullekin!!! Elättelen toivoa, että jos vaikka kesälomalla pääsis jonnekin lämpöseen reissuun.... oiiih, tulis jo kesä ja lämmin, tuol ulkona jäätyy..

  VastaaPoista
 6. Anna: Hih! Mä en kato ikinä ollut Euroopan ulkopuolella, niin kyllä nyt olisi jo korkea aika! :) Me ei taas nyt sitten mennä kesällä mihinkään, että toivottavasti olis Suomessa kuuma kesä taas! :D

  VastaaPoista
 7. meillä ollut ajatuksena Isla de Holbox Meksikossa! (Finnmatkoilla taitaa olla ainut paketti?) Kannattaa tsekata, aivan mahtavalta vaikuttaa! Tosin ei taideta vielä ensi jouluksi päästä, ehkä sitten kandin jälkeen palkinnoksi. :)

  VastaaPoista
 8. Jenkka: Oi, kuulostaa hyvältä! :) Täytyypä tsekata. :) Mullekin tuo reissu olisi juurikin palkinto kandista!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)